Dolar 32,5050
Euro 34,6874
Altın 2.396,35
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

TDP’de Büyük Çatlak, Topluca İstifa Ettiler

Mustafa Sarıgül’ün geçtiğimiz sene kurduğu Türkiye Değişim Partisi(TDP)’de bir ilin kurucu il başkanı ve kurucu ilçe başkanları topluca partiden istifa ederek başka bir partiye geçti.

TDP’de Büyük Çatlak, Topluca İstifa Ettiler
REKLAM ALANI
27 Ekim 2021 18:04
2.139

TDP Mardin Kurucu İl Başkanı Aydın Songur ile Mardin’in tüm ilçe başkanları partisinden istifa etti.

 

ARA REKLAM ALANI

İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Songur, 13 yıldır Mustafa Sarıgül ile birlikte olduğunu ve bu kararın alınmasının kolay olmadığını söyledi.

 

TDP Mardin Kurucu İl Başkanı Aydın Songur, istifasını açıkladıktan sonra geçtiğimiz aylarda CHP’den ayrılarak Öztürk Yılmaz’ın kurduğu Yenilik Partisine geçtiğini, Öztürk Yılmaz’ın takdiri ile Üretim ve Teknolojiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atandığını açıkladı.

 

 

Songur, istifasıyla ilgili yaptığı açıklamada; “Öncelikle hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Türkiye Değişim Partisi Mardin İl Başkanlığı görevimden tüm ilçe başkanlarım ve teşkilatım ile birlikte istifa ettiğimi burada sizlerle paylaşmak istiyorum. Demokratik kitle partisi olma yolunda çıktığımız bu süreçte parti içi huzursuzlukların baş göstermesi, adil bir yönetim anlayışının olmaması ve genel merkez nezdinde demokratik bir yapının olmaması nedeniyle istifa etmiş bulunmaktayız. Baskısız, çıkarsız ve riyasız bir siyasi yaşam sürmeyi istediğimiz için bu kararı almış bulunmaktayız. Bugüne dek kendimin inanmadığı bir şeye asla başkalarını da inandırmadım. Bundan böyle ben ve tüm yol arkadaşlarım her zaman olduğu gibi yine inandığımız yolda, gerçek demokrasinin egemen olduğu bir yapılanma içerisinde yer alacağız. Yeni bir uyanış vaktinin geldiğine inanıyorum. Düzeni değiştirmek yerine, yeni bir düzen kurmak gerektiğine inanıyorum. Adaletsiz düzeni baştan aşağı değiştirmek için bir dakika bile kaybedilmemesi gerekiyor. Bu nedenle siyasi yaşamıma Yenilik Partisi’nde devam edeceğimi burada sizlerle paylaşmak istiyorum. Genel Başkanımız Öztürk Yılmaz’ın takdiri ile Üretim ve Teknolojiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atanmış bulunmaktayım. Bana bu şerefli görevi layık gören Genel Başkanımıza burada sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte çağdaş cumhuriyet değerlerini esas alarak yeni bir dönem için A’dan Z’ye yenilik hedefiyle canla başla çalışmaya devam edeceğime şeref namus sözü veriyorum” ifadelerini kullandı.

 

ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.