Dolar 32,4127
Euro 34,7800
Altın 2.400,61
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

LGS Birincisinden Vali Demirtaş’a Ziyaret 

LGS Birincisinden Vali Demirtaş’a Ziyaret 
REKLAM ALANI
6 Temmuz 2022 14:07
1.362

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, LGS’de tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olan Robin Çiya Özkan’ı makamında kabul etti.

 

ARA REKLAM ALANI

Milli Eğitim Bakanlığı’nın açıkladığı LGS sonuçlarına göre soruların tamamını doğru cevaplandırarak 500 tam puanla Türkiye birincisi Robin Çiya Özkan Vali Demirtaş’ı ziyaret etti.

 

Mardin’in Artuklu ilçesinde yaşayan Robin Çiya Özkan’a ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, babası Ercan Özkan ve kardeşleri eşlik etti.

 

Vali Demirtaş, Türkçe, Matematik ve Fen Bilimleri sınav sorularında 20’şer soruya, T.C. İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile Yabacı Dil sınav sorularından 10’ar soruya doğru cevap veren Özkan’ı tebrik etti.

 

Öğrencilere her zaman desteklerinin devam edeceğini belirten Vali Demirtaş; “Bu sene Valilik ve Büyükşehir Belediyesi olarak sınav öncesinde öğrencilerimize ücretsiz bir şekilde deneme sınavları gerçekleştirdik. Tüm öğrencilerimizin en iyi şartlarda ve koşullarda yetişip eğitimlerini sürdürmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Başarı gösteren tüm evlatlarımızın vatanına ve milletine hayırlı bir birey olmalarını diliyorum. Mardin’den birinci olan Robin kardeşimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum’’ diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.