Dolar 32,2796
Euro 34,7566
Altın 2.401,96
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

MHP’nin ‘Yüzyılın Deprem Felaketlerini İnceleme Komisyonu’ Diyarbakır’a Geldi

MHP’nin ‘Yüzyılın Deprem Felaketlerini İnceleme Komisyonu’ Diyarbakır’a Geldi
REKLAM ALANI
15 Temmuz 2023 22:21
413

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda oluşturulan “Yüzyılın Deprem Felaketlerini İnceleme Komisyonu” Diyarbakır’a geldi.

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır’a gelen heyetin içerisinde Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve Kilis Milletvekili Mustafa Demir yer aldı.

MHP Diyarbakır İl Teşkilatının Diyarbakır girişinde ağırladığı heyet, kısa bir Diyarbakır turu attıktan sonra Diyarbakır Valiliği’nde Vali Ali İhsan Su ile görüştü. Vali Su’dan kentteki son durumla ilgili bilgiler alan heyet, ardından Kayapınar ilçesinde bulunan ve depremzedelerin kaldığı Konteyner Kent’e ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen ziyarette deprem mağduru aileler ile bir araya gelen heyete MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan ile Çınar Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Günlü eşlik etti.

Yetkililerden konteyner kentle ilgili brifing alan heyete çocuklar ilgi gösterirken, çocukların sineklerden dolayı uyuyamıyoruz demesi dikkat çekti.

 

Komisyon başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, gerçekleştirilen ziyaretle ilgili olarak; “Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey Efendi’nin talimatları doğrultusunda depremden etkilenen vatandaşlarımızla bir araya gelerek devam eden sorunlarını ve mevcut ihtiyaçlarını yerinde karşılamak maksadıyla bugün Diyarbakır’a geldik. Komisyonda deprem bölgesinin illerinden milletvekili seçilen arkadaşlarımızla birlikte geldik. Allah devletimize zeval vermesin. Bu kadar büyük bir deprem hadisesinin meydana geldiği ülkemiz, güçlü ve icraat odaklı olduğu için en kısa sürede depremin yaralarını saracak ve daha güzel yarınları birlikte göreceğiz” dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.