Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

BÖLGENİN İLK LİVİNG LAB MERKEZİ KURULUYOR

Göreve geldiği günden buyana bir çok farklı projelere imza atan Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci, bu kez bölgede ilk ve tek özelliğine sahip Teknoloji ve İnovasyon Merkezini Yenişehir ilçesi Fabrika mahallesine kuruyor.

BÖLGENİN İLK LİVİNG LAB MERKEZİ KURULUYOR
REKLAM ALANI
28 Temmuz 2021 18:29
1.803

Yenişehir Belediyesi tarafından kurulacak olan Living Lab (Teknoloji ve İnovasyon Merkezi)’nde fikri olup gerçekleştirme imkanı olmayan girişimcilere ücretsiz olarak üretim, araştırma ve iş geliştirme imkanı sunuluyor.

 

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve  Belediye Başkanı Murat Beşikci, bölgede bir ilke imza atarak,Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesine Living Lab Teknoloji ve İnovasyon Merkezi yapılacağını müjdeledi.

 

 

BÖLGENİN İLK MERKEZİ OLACAK

 

Yenişehir İlçesi Fabrika Mahellesinde kurulacak olan Living Lab  Teknoloji ve İnovasyon Merkezi ile ilgili açıklama yapan Başkan Beşikci, girişimci gençlerin yeni teknolojik, ürün ve hizmetleri uygulamalı olarak tecrübe edeceğini ve üretim, araştırma ve iş geliştirme imkanı bulacaklarını belirterek,’’ Bilişim teknolojisine eğilimli gençlerimiz ile teknolojik yenilikleri  buluşturmak amacıyla her geçen gün farklı projelerimizi  tasarlıyoruz. Teknoloji ve İnovasyon Merkezi projemizde bu farklı projelerimizden biridir. Bu projemiz aynı zamanda bölgenin ilk Living Lab Teknoloji ve İnovasyon Merkezi olacaktır.

 

 

Fabrika Mahellesinde kurulacak olan merkez içerisinde kafeterya’dan radyo frekansı tanımlama (Rfıd) odasına, bir çok alanın yer alacağınıda anlatan Başkan Beşikci konuşmasını şöyle sürdürdü,’’ Girişimci toplantı odalar, girişimci sergi alanları, Bilişim Sınıfı, Kuluçka Merkezi, Bireysel Kuluçka Merkezi, Skype Görüşme Odaları,  Akıllı Ev, Showroom, Game Box, eğitim alanları, sosyal alanlar, Tasarım atölyeleri, İDF,Designer, Pro ve Elektro Laboratuvarlarları ve teknik birimler bulunmaktadır. Gençlerimiz hem teknolojiyle donatılmış sınıflarda ders görecek hem de kendi teknolojik tasarımlarını yapabilecekler” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.