Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

DEM Parti Eşgenel Başkanlarından DBB’ye Ziyaret

DEM Parti Eşgenel Başkanlarından DBB’ye Ziyaret
REKLAM ALANI
5 Mayıs 2024 14:53
129

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Milletvekilleri, DEM Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) üyelerinin de eşlik ettiği Eş Genel Başkanlar, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun ile ilçe belediye eş başkanları tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Eş Genel Başkanlar ve Eş Başkanlar, Büyükşehir Belediyesi hizmet binasına geçti.

 

BUCAK: “EŞGENEL BAŞKANLARI AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYUYORUZ”

Ziyarette konuşan Eş Başkan Serra Bucak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Büyükşehir Belediyesi’nde değerli Eş Genel Başkanlarımız Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile beraberindeki değerli milletvekili arkadaşlarımızı, 13 ilçe belediye eş başkanları ile birlikte ağırlamaktan büyük bir onur duyuyoruz. Kendilerine hoş geldiniz diyoruz, teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Burada açıklama yapan Eşgenel Başkan Tülay Hatimoğulları; “Arkadaşlar hayırlı olsun. Belediye eşbaşkanlarımız burada. Hem büyükşehir belediye eşbaşkanlarımıza, hem de ilçe belediye eşbaşkanlarımıza hayırlı olsun dileklerimizi bir kez daha iletiyoruz. Bizler, seçim çalışmalarımızı yürütürken altını sıklıkla çizdiğimiz şey, hakikaten yerellerimize üstün bir hizmet sağlamak üzere bu seçimlerde çalışmalar yürüttük. Ve şimdi bu yönetimlerle birlikte meclis üyelerimizle beraber, halkımızın layık olduğu hizmeti, kent hizmetini, kültür hizmetini, açık şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla, demokratik bir belediyecilik anlayışıyla en iyi örneklerini Diyarbakır Büyükşehir Belediye’miz ve diğer belediyeler başta olmak üzere hepsini en iyi şekilde sergileyeceğine inanıyoruz. Başarılar diliyoruz, kolaylıklar diliyoruz. Çok teşekkür ederiz” dedi.

Eşgenel Başkan Tuncer Bakırhan ise, büyükşehir belediyesine kutlama için geldiklerini, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan ve dün şampiyon olan Amedspor’a da başarılar diledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.