Dolar 32,5533
Euro 34,9624
Altın 2.450,37
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

2. Çermik Karate Turnuvası Sona Erdi

2. Çermik Karate Turnuvası Sona Erdi
REKLAM ALANI
17 Ağustos 2022 06:36
1.489

Çermik ilçe Gençlik ve Müdürlüğü tarafından düzenlenen İller arası 2. Çermik karate turnuvası son buldu.

 

ARA REKLAM ALANI

Çermik ilçesi de yapılan turnuvaya 7 ilden 270’e yakın Minik, Yıldız, Ümit ve Genç sporcu ve 17 kulübün katılımı ile gerçekleşti. Diyarbakır, en çok madalya alarak klasman şampiyonu oldu.

 

İller arası 2. Çermik karate turnuvası Çermik ilçe Gençlik ve Müdürlüğü kapalı spor salonunda yapılan Açılış seremonisine; Çermik ilçe kaymakamı Ramazan Polat, Çermik İlçe Gençlik ve spor Müdürü Celalettin Karayılan, Diyarbakır Karate İl Temsilcisi Nevzat Bozkuş, Antrenörler, sporcular ve veliler katıldı.

 

KARAYILAN “BURADAN MİLLİ SPORCU VE ŞAMPİYONLAR ÇIKACAKTIR”

 

Açılış konuşması yapan Çermik ilçe Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Celalettin Karayılan ilçemizde yaptığımız 2. Karate Turnuvamıza bu kadar yoğun bir katılım olması bizleri için büyük mutluluk Bölgemiz yakın 8 ilden ve yaklaşık 270’e yakın sporunun katılması ve onları ağırlamaktan dolayı heyecanlıyız. Bu tür karşılaşmalar hem kaynaşmaları acısından hem de tecrübe kazanmaları acısından çok önemli olduğunu ifade etmek isterim. Buradan milli sporcular Türkiye Şampiyonları , Avrupa ve Dünya Şampiyonları çıkacaktır. Buna İnancımız tamdır. Bu anlamda bölge ve iller arası karate turnuvaları önemli organizasyonlar olduğunu ve tüm bölgelerimizde yapılması gerektiğini düşüncesindeyim, geleceğimizin teminatı olan pırıl pırıl bu gençlerimiz her zaman destek olmak bizlerin görevimizdir. Tüm katılım sağlayan illerimizin Antrenörlerine, Hakemlerimize ve sporcu kardeşlerime başarılar diler hoş geldiniz diyorum” dedi.

 

Çermik ilçe Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Celalettin Karayılan Çermik İlçe kaymakamı Ramazan Polat’ta bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalarından ötürü, Diyarbakır Özgür Haber Gazetesi spor yazarı ve Muhabiri Başarılı gazeteci Şehmus Kızılaslan’a Spora ve Sporculara haber destekleri katkılarından ötürü ve Diyarbakır karate il temsilcisi Nevzat Bozkuş’a Organizasyona katkılarında dolayı Teşekkür Plaketi verdi. Karayılan bir Teşekkürde yapılan Karate Turnuvasında katılım sağlayan tüm Antrenörlere, hakemlere ve sporculara, gezi yerlerini ve su ihtiyaçları karşılayan Çermik Belediyesi’ne etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.