Dolar 32,5286
Euro 34,9326
Altın 2.438,75
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

İş insanı Tahsin Arslan, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday adayı oldu

İş insanı Tahsin Arslan, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday adayı oldu
REKLAM ALANI
24 Mart 2023 03:55
336

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri için aday adaylığı başvuruları başlarken, iş insanı Tahsin Arslan, AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı oldu.

 

ARA REKLAM ALANI

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri 14 Mayıs tarihinde yapılacak. Seçim çalışmalarına hız veren siyasi partilerde de milletvekilliği aday adaylığı için başvuru süreci başladı.

 

Her gün 09.00-17.00 arası AK Parti Genel Merkezi ve il başkanlıklarına başvuruların kabul edileceği belirtilirken son gün ise 16 Mart Perşembe günü saat 21.00 olarak açıklandı. Aday adaylığına başvuracak isimler de başvuruda bulunmaya devam ediyor. Diyarbakırlı iş insanı Tahsin Arslan da, AK Parti Genel Merkezi’nde Diyarbakır milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

 

TAHSİN ARSLAN KİMDİR?

 

Diyarbakırlı olan iş insanı ve aktif siyasetçi Tahsin Arslan, 1997 yılında Fazilet Partisi’nin kurulmasıyla birlikte Bismil ilçe başkanlığı görevini yaptı. 1999 yılı belediye yerel seçimlerinde Fazilet Partisi Bismil Belediye başkan adayı olarak seçimlere katıldı. 22 Temmuz 2007 yılında yapılan milletvekili genel seçimlerinde AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı olmuştu. 07 Haziran 2015 yılında yapılan Türkiye Genel Seçimleri esnasında Ak Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı olmuştu. Arslan daha sonra 1 Kasım 2015 yılında yapılan milletvekili genel seçimlerinde Ak Parti Diyarbakır 5. sıra Milletvekili adayı oldu.  Milli Görüş geleneğinden gelen Arslan, bölgede Hamo Ağa olarak bilinen kanaat önderi Mehmet Arslan’ın en büyük oğlu. Babası Mehmet Arslan, geçmişte Refah Partisi Bismil İlçe Başkanlığı yaptı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.