Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

DİSKİ’nin Yatırımları Ele Alındı

DİSKİ’nin Yatırımları Ele Alındı
REKLAM ALANI
31 Mart 2022 11:21
1.535

Vali Münir Karaloğlu başkanlığında yapılan toplantıda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü’nün yatırım ve projeleri masaya yatırıldı.

 

ARA REKLAM ALANI

DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi tarafından karşılanan Vali Karaloğlu’na ilk olarak DİSKİ’nin yakın zamanda içme suyu ve altyapı hizmetlerinde kullanılmak üzere için satın aldığı 4 kazıyıcı-yükleyici araç tanıtıldı.

 

Vali Karaloğlu, yeni alınan araçları inceleyerek test sürüşü yaptı, ardından DİSKİ Genel Müdürlüğü toplantı salonunda değerlendirme toplantısı yapıldı.

 

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayhan Kardan, DİSKİ Genel Müdürü Tutşi, Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Gökez, Fatih Yürük ile Daire Başkanları katıldığı toplantıda DİSKİ’nin 2021 yılı içerisindeki çalışmaları ele alındı.

 

Vali Karaloğlu, 2022 yılı içerisinde yapılacak yatırımlar ve planlanan projelere ilişkin bilgi aldığı toplantıda Genel Müdür Tutşi tarafından yapılan çalışmaları anlatan bir sunum yapıldı.

 

DİSKİ’nin çalışmalarını kırsalda ve merkezde yoğun olarak sürdürdüğünün altını çizen Karaloğlu, DİSKİ’nin önemli projeler yürüttüğünü, içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu, alt yapı gibi birçok alanda daha iyi hizmet sunmaya gayret ettiklerini vurguladı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.