Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

KAYNAKLI KUYRUK YAPTILAR

Antalya’da Rahvan isimli kuyruğu kopan ata, kadınlar için uygulanan ‘kaynak saç’ yapıldı. 2,5 saatlik operasyonla Rahvan, yeni kuyruğuna kavuştu.

KAYNAKLI KUYRUK YAPTILAR
REKLAM ALANI
5 Mart 2020 21:25
702

Antalya’da Rahvan isimli kuyruğu kopan ata, kadınlar için uygulanan ‘kaynak saç’ yapıldı. 2,5 saatlik operasyonla Rahvan, yeni kuyruğuna kavuştu.

Antalya’nın Korkuteli ilçesine bağlı Uzunoluk mahallesinde Veteriner Hekim Halil Bilgin, akşam saatlerinde atının kuyruğunun koptuğunu fark etti. Şok yaşayan Bilgin, “Atın görselliği bozuldu, ne yapabiliriz diye düşündük. Önümüz yaz olduğu için kuyruğu olmadığından sinekler atı rahatsız edecek. Sonra kadınların saçlarına yaptırdığı kaynak uygulaması aklımıza geldi. Arkadaşım Fikret Kavurt’u aradım ve durumu anlattım, o da gerekeni yapacağını söyledi” dedi.
Kuaförün, tutup tutmayacağını denemek için örnek kuyruk istediğini anlatan Bilgin, ” Diğer atlarımızdan kuyruk götürdük ve denedik, arkadaşım da olabileceğini söyledi. Daha sonra diğer atlarımızdan seyreltilmiş şekilde kuyruk topladık ve Kuaför arkadaşa verdik. Daha sonra arkadaşımız topladığımız kuyrukları kaynak işlemi yaptı. İşlem yaklaşık 2,5 saat sürdü. Normal de çok hareketli olmasına rağmen Rahvan, hiç hareket etmedi. O da kuyruğunun yapıldığını hissetti. Gerçekten de ortaya çok güzel bir eser çıktı” dedi.

ARA REKLAM ALANI

 

Hayvanları çok sevdiğini dile getiren Kuaför Kavurt ise “Her insanda olduğu gibi bizde de hayvan sevgisi var. Kadın kuaförüyüm ama hayvanların da bu tarz işlere ihtiyacı olduğunu düşündüm. Ata olur mu olmaz mı diye tedirginlik yaşadık. Orijinal kuyruk istedim ve denedim, uyum sağlayınca işleme başladık. At da işlemler yapılırken bizlere çok yardımcı oldu. O da kuyruğunun yapıldığını hissetti. 2,5 saat uğraştık ve yaptık. Mutlu ettiğimize inanıyorum. Ben onun gözlerinden anlamıştım duruşundan. Her şey çok güzel oldu hayvanları sevmek lazım” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.