Dolar 32,3171
Euro 35,0910
Altın 2.299,97
BİST 9.050,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Pandemi Hastanesi, Kadın Doğum Ve Çocuk Hastanesi Olarak Hizmete Girdi

Pandemi Hastanesi, Kadın Doğum Ve Çocuk Hastanesi Olarak Hizmete Girdi
REKLAM ALANI
30 Haziran 2022 20:17 | Son Güncellenme: 30 Haziran 2022 20:45
1.498

Şırnak’ta pandemi hastanesi olarak kullanılan ek hizmet binası, salgının etkisini yitirmesiyle kadın doğum ve çocuk hastanesi olarak hizmet vermeye başladı.

 

ARA REKLAM ALANI

Şırnak İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Özdemir, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınında kentte alınan tedbirler çerçevesinde pandemi hastanesi olarak hizmet veren ek hizmet binasının Covid-19 servislerine dönüştürüldüğünü anımsattı.

 

Dr. Özdemir, “Salgının etkisini yitirmesine bağlı olarak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin Çocuk Hastalıkları poliklinikleri ve Çocuk Hastalıkları servislerini bilindiği üzere daha önce hizmete açmıştık. Gerekli çalışmalar yapılarak Kadın Doğum Poliklinikleri ve Kadın Doğum Servisleri de bu hafta hizmet vermeye başladı. Hastanemiz servis ve yoğun bakım üniteleri dahil 100 yataklı olup, 18’i yeni doğan, 12’si genel ve 10’nu çocuk yoğun bakım olmak üzere 40 adet yoğun bakım, 2 ameliyathane, 8 doğum salonu ve 60 adet servis yatağı ile hizmet açıldı. Ayrıca hizmet binamızda yeni açtığımız Çocuk Acil Servisinin de hizmet vermeye başladığını belirtmek isterim” dedi.

 

KAYNAK: İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.