Dolar 32,2985
Euro 34,7597
Altın 2.410,10
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 20°C

Et ve Süt Kurumu İŞKUR İle KPSS’siz Diyarbakır’da Personel Alacak!

Et ve Süt Kurumu İŞKUR İle KPSS’siz Diyarbakır’da Personel Alacak!
REKLAM ALANI
31 Ekim 2023 14:28
534

Et ve Süt Kurumu İŞKUR ile ilan yayımladı. KPSS Şartı olmaksızın Kura ile farklı en az Lise Mezunu personel alımı ilanı yayımlandı. 

İŞKUR Personel alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor. 30 Ekim 2023 tarihi ile İŞKUR üzerinde yayımlanan ilana göre Et ve Süt Kurumu bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 3 kişilik kadro ile Personel alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Alımlar sadece İŞKUR aracılığı ile ve Kura ile yapılacak.

ARA REKLAM ALANI

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Et ve Süt Kurumu bünyesine Erzurum ve Diyarbakır illetinde bulunan Genel Müdürlüklerine personel alımı gerçekleştirecek. Buna göre;

Erzurum Aziziye – 1 Soğutmacı Ve Havalandırmacı (İklimlendirme)

Diyarbakır Merkez – 1 Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik) ve 1 Elektrikçi (Genel)

alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Et ve Süt Kurumu Personel alımı için adaylardan öncelikle ” Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak ” gibi şartlar aranacak.

Öte yandan özel olarak adaylardan;

1) Meslek Liselerinin ilgili alanlarının bölümlerin birinden mezun olmak.

2) 18-35 yaş aralığında bulunmak.

3) İşe alınacak kişiler tehlikeli sınıfa tabi işlerde çalışabilir olduğunu resmi sağlık kurulu raporu ile belgelemeleri gerekmektedir.

4) İşe alınacak kişiler vardiyeli çalışma ususlüne göre çalıacaklardır.

5) İşe alınacak kişiler ilgili meslekte en az 1 yıl süresince çalıştığını SGK kayıtları ile belgelemek zorundadır.

6) İşgücü talebine başvuru süresi sona erdikten sonra Niahi Listede isimleri bulunan kişilerden başvuru esnasında taahhüt ettikleri vasıfları karşılayıp karşılamadıklarını tespit amacıyla öğrenim durumları ve SGK kayıtlarını kanıtlayıcı belgeleri 10.11.2023 tarihine kadar Et ve Süt Kurumu Diyarbakır Et Kombinesi Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. Belge teslimi sonrası vasıfları uygun olduğu tespit edilen adaylar kuraya tabi yeni bir listeye dahil edilecektir. Vasıfları uygun olmayanlar ise gerçeğe aykırı belge verdiklerinden dolayı başvurularının geçersiz hale getirilmesi ve yasal işlem tesis edilmesi adına İŞKUR’a bildirilecektir.

7) İşe alınacak kişi 4857 sayılı İş Kanununa tabi çalışacaktır.

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Et ve Süt Kurumuna personel alımı için başvuru süreci ilanın yayım tarihi ile başlamış olup en geç 5 gün içerisinde başvuruların yapılmış olması gereklidir.

Başvuru Tarihleri: 30 Ekim – 3 Kasım 2023

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Soğutmacı Ve Havalandırmacı (İklimlendirme)  İş laı No: 00007891070

Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik)  İş laı No: 00007893643

Elektrikçi (Genel) İş laı No: 00007893681

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.