Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Diyarbakır Valiliği ‘Darp’ İddiasıyla İlgili Soruşturma Başlattı!

Diyarbakır Valiliği ‘Darp’ İddiasıyla İlgili Soruşturma Başlattı!
REKLAM ALANI
21 Mart 2024 00:35
200

Diyarbakır Valiliği, Kayapınar ilçesi Fırat Bulvarı’nda motosikletli Yunus polislerine çarparak kaçan ve daha sonra gözaltına alınan 17 yaşındaki ehliyetsiz araç sürücüsünün darp edildiği iddialarıyla ilgili olarak adli ve idari soruşturmanın başlatıldığını duyurdu.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, 20 Mart 2024 tarihinde Kayapınar Fırat Bulvarı’nda bir aracın motosikletli Yunus personeline çarptıktan sonra kaçtığı belirtildi. Olayın ardından araç sürücüsü ve bir kişinin yakalandığı, bir kişinin ise arandığı ifade edildi. Yunus personelinin basit tıbbi müdahale ile iyileştirilebilecek şekilde yaralandığı ve taburcu edildiği bildirildi. Ehliyetsiz ve yaşça küçük olan R.M.’nin herhangi bir yaralanma yaşamadığı belirtildi. 2007 doğumlu E.E.’nin ise baş kısmında basit tıbbi müdahale gerektiren birkaç kesik ve yüzeysel çizik olduğu rapor edildi ve taburcu edildiği ifade edildi.

ARA REKLAM ALANI

Kaza sonrasında kaçan E.E.’nin polisler tarafından yakalandığı ve Çocuk Şubeye götürülürken darp edildiği iddialarının olduğu belirtildi. Bu iddialarla ilgili olarak adli ve idari soruşturma başlatıldığı vurgulandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.