Dolar 32,3635
Euro 34,9543
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

DİSİDER, Yeni İş Fikirleri Olan Girişimcileri Ve Yatırımcıları Buluşturuyor

DİSİDER, Yeni İş Fikirleri Olan Girişimcileri Ve Yatırımcıları Buluşturuyor
REKLAM ALANI
2 Mart 2022 20:02
1.821

Diyarbakır Sanayici ve İş Dünyası Derneği (DİSİDER) yeni iş fikirleri olan girişimcileri ve yatırımcıları buluşturmayı hedefleyen “Haydi Gençler. İş Fikirleri Sizden Yatırım Bizden” sloganı ile yeni bir proje başlattı.

 

ARA REKLAM ALANI

Dernek Binasında düzenlenen basın toplantısında açıklamayı yapan DİSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Şehmus Akbaş, “Haydi Gençler. İş Fikirleri Sizden Yatırım Bizden” sloganı ile yeni bir proje başlattıklarını ifade ederek, “Projenin amacı; iş kurma fikri olan ancak yeterli imkanlara sahip olamayan bireyleri, bu yeni iş fikirlerine destek vererek yatırımcılarla buluşturmak, hayallerin gerçekleştirilmesine yardımcı olmak ve ilimize yeni yatırımlar kazandırmaktır. Bir hayalin gerçekleşmesi neticesinde girişimcilerin önünü açılacak, yeni yatırımların yapılmasına ve dolayısı ile istihdamın artmasına katkı sağlayacaktır” diye konuştu.

 

“GİRİŞİMCİLERİ VE YATIRIMCILARI BİR ARAYA GETİRİYORUZ”

 

Girişimcilerin, Türkiye’nin ve hatta dünyanın neresinde olursa olsun 30 Nisan 2022 tarihine kadar müracaat ederek hayallerindeki iş fikirlerini iletebileceklerine işaret eden Akbaş, “İletilen fikirleriniz her biri kendi işinde ve sektöründe başarılı olan üyelerimizden oluşacak komisyon tarafınca değerlendirilecektir. DİSİDER olarak fizibil olan projelere sahiplerini ve yatırımcıları bir araya getirerek projelerin gerçekleşmesinde takipçi olacağız. Uygun görülen projelerin sahiplerine ulaşılarak fikirlerini daha detaylı anlatabilmeleri için yüz yüze görüşmeler yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

 

“İLİMİZE VE ÜLKEMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Akbaş, Kendilerine iletilen hiç bir proje ve iş fikrinin, gönderenin rızası olmadan komisyon dışından kimseyle paylaşılmayacağının sözünü de vererek, “Bu bağlamda DİSİDER olarak ilimize ve ülkemize her yıl onlarca projeler kazandırmak istiyoruz. İş dünyasının adresi olan DİSİDER, güçlü üyeleri ve ekip ruhuyla çalışmalarına hız kesmeden devam edecek, ilimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edecektir” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.