Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Olağanüstü Kongreye Giden Amedspor’da ‘Elaldı’ Dönemi Başladı!

Olağanüstü Kongreye Giden Amedspor’da ‘Elaldı’ Dönemi Başladı!
REKLAM ALANI
2 Temmuz 2023 23:23
446

Dünyanın dört bir yanında taraftara sahip olan ve bölgenin en çok taraftara sahip olan Amedspor’da yeni başkan belli oldu.

Amedspor’un 7. Olağanüstü Kongresinde tek aday olan İş İnsanı Aziz Elaldı Amedspor’un yeni başkanı oldu.

ARA REKLAM ALANI

Amedspor Şehmus Özer Tesisleri’nde gerçekleşen Olağanüstü Kongrede, başkanlığa, Amedspor Yüksek İstişare Kurulu’nun kararıyla İş İnsanı Aziz Elaldı seçildi.

Kongrede konuşan Elaldı; “Halkın takımı olan Amedspor’u saygıyla selamlamak istiyorum. Daha önce bu kutsal görevi yapmış tüm başkanlarımızı da selamlıyoruz. Ben geçmiş yönetim teriminden hoşlanmıyorum. Biz biriz. Selahattin Yıldırım başkana emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz bu yıl uzun zamandır isimlerini okuduğum arkadaşlarla istişare yaparak ortak bir liste oluşturduk. Birebir çalıştığımız arkadaşlar, arkadaşlarıma güveniyorum. Başta DTSO Başkanı olmak üzere tüm STK’lara teşekkür ederim. Amedspor taraftarının gücünü arkamıza alarak bu ligden çıkmak istiyoruz. Bizim bu yıl ki hedefimiz şampiyon olarak 1. Lige çıkmak. Amedspor milyonların takımıdır. Bir Avrupa veya dünyanın herhangi bir şehirde taraftarı var. Biz bu büyüklüğün altında eziliyor kendimize misyon biçemiyoruz. Benim sadece büyük Amedspor taraftarından bir isteğim var. Lütfen tribünlerimizi dolduralım. Sizden tek isteğim sezon sonuna kadar desteğinizi bekliyoruz. Dünyanın en iyi taraftar gruplarından birine sahibiz. Yönetime geldiğimizde en büyük kanayan yaralarımızdan biri olan altyapı sorununu çözmeye çalışacağız. Şu an transfer sürecinde görüştüğümüz birçok futbolcu var. Gizlilik politikası ile transferde isim vermeyeceğiz. Çünkü biz transfer yapmaya çalıştığımız zaman fiyat yükselten, sabote edenler var. Biz bu şehirden var olduk ve kendi manevi borcumu ödemek istiyorum. Amedspor’un kimliğini asla yere düşürmeyeceğiz. İlk hedefimiz tüm kulüp ve şehirler ile diyalog kurarak sportif başarımızı taçlandırmak istiyoruz. Kimliğimizden ödün vermeden tüm diyaloga hazırız. Tarihi bir kongre katılımı var. Buradan tüm taraftarlarımızın desteğini alarak başarıya ulaşacağız” dedi

Kongrede eski başkan Selahattin Yıldırım’a emeklerinden ötürü Amedspor Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Burç Baysal tarafından plaket takdim edildi.

Amedspor’un yeni yönetimi şu şekilde oluştu;

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.