Dolar 32,4456
Euro 34,6357
Altın 2.384,36
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Siber Koza İnovasyon Merkezi Açıldı

Siber Koza İnovasyon Merkezi Açıldı
REKLAM ALANI
31 Ekim 2022 16:46
1.423

Teknolojik ve özgün projeleri hayata geçirmek, öğrencilere uygun ortamlarda eğitim desteği vermek ve siber güvenlik alanında istihdam sağlayabilmek amacıyla Dicle Üniversitesi ve CRYPTTECH iş birliği ile kurulan ”Siber Koza İnovasyon Merkezi” düzenlenen açılış töreni ile faaliyete geçti.

 

ARA REKLAM ALANI

CRYPTTECH Siber Güvenlik Firması ve üniversitemiz ortaklığında kurulan “Siber Koza İnovasyon Merkezi Açılış töreni ve Protokol İmza Töreni” Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Turan, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Siraç Özerdem, Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Nergiz, CRYPTTECH yöneticileri, Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

 

Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Nergiz yaptığı açılış konuşmasında Siber Güvenlik Sektörü İstatistikleri ve yapay zeka konusunda bilgiler verirken, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Siraç Özerdem de bilim ve teknolojinin ne kadar hızlı geliştiğinden ve siber güvenlik, yapay zeka, yazılım alanlarının önemli hale geldiğinden bahsetti.

 

Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç ise sanayi-üniversite işbirliklerinin, kendilerinin eğitim yaklaşımında tamamlayıcı bir unsur olduğunu belirterek, bilişim ve teknolojilerin hayatımızın her alanında bizi etkilediğini ifade etti.

 

Program CRYPTTECH Genel Müdür Yardımcısı Nurullah Erdem, MSc, PMP, CISA, CISM sunumu ile devam etti. CRYPTTECH CEO’su Yunus YILDIRIM ise “Hayal Ettiğim Kariyer İçin Kendi Kozamdan Nasıl Çıktım?” konulu konuşmasını gerçekleştirdi.

 

Dicle Üniversitesi ve Siber Koza arasında iş birliği protokolünün imzalanmasının ardından Siber Koza İnovasyon Merkezi açılış töreni ile son buldu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.