Dolar 32,3265
Euro 34,8251
Altın 2.390,02
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

BAĞLAR BELEDİYESİ, PEYNİR PAZARININ ÇATISINI TEMİZLEDİ!

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi, esnafın talebi üzerine özel mülk olduğundan dolayı belediyenin sorumluluğu altında bulunmayan ilçedeki peynir pazarının çatısını temizleyerek pazar esnafı için daha hijyenik bir hale getirdi.

BAĞLAR BELEDİYESİ, PEYNİR PAZARININ ÇATISINI TEMİZLEDİ!
REKLAM ALANI
13 Ağustos 2020 17:16
535

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi, esnafın talebi üzerine özel mülk olduğundan dolayı belediyenin sorumluluğu altında bulunmayan ilçedeki peynir pazarının çatısını temizleyerek pazar esnafı için daha hijyenik bir hale getirdi.

 

ARA REKLAM ALANI

Çevrede bulunan esnaf duyarlı davranışı nedeniyle Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti. Bağlar Belediyesi, geçtiğimiz günlerde pazarın bulunduğu caddeyi uzun yıllar sonra asfaltlayarak kullanışlı hale getirmişti.

 

Çevrede yaşayan vatandaşların gelişi güzel bir şekilde attığı çöplerle kirlenen çatının kötü koku yaydığını belirten esnafın talebi üzerine Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, bu alanın temizlenmesi için talimat verdi. Temizlik müdürlüğü ekipleri, hummalı bir çalışma ile pazarın bulunduğu binanın çatısını çöplerden arındırarak sağlıklı ve steril bir hale getirdi.

 

VATANDAŞLARA ÇÖP UYARISI

 

Temizlik ekipleri, çevre kirliliğine karşı vatandaşlara uyarılarda bulundu. Gelişi güzel şekilde atılan çöplerin burada birikerek çevreye kötü kokular yaydığını ve hem esnafı hem de alışverişe gelen vatandaşları rahatsız ettiğini belirten ekipler, çöp atılmaması konusunda çevre binaların sakinlerini duyarlı davranmaya davet etti. Çöplerin yaydığı kötü kokudan dolayı sağlık açısından risk altında bulunduklarını, çevredeki vatandaşların sorumsuzca hareket ederek burayı kirlettiğini dile getiren pazar esnafı, görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılmasından dolayı Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve belediye temizlik ekiplerine teşekkür etti.

 

“ESNAFIMIZIN HER TÜRLÜ TALEBİNİN BAŞIMIZIN ÜZERİNDE YERİ VAR”

 

Esnafın şikâyetini konu alan yerin özel mülk olduğunu ve belediyenin sorumluluğunda bulunmadığını hatırlatan Başkan Beyoğlu, esnafın ve vatandaşın sağlığını ve huzurunu düşünerek gerekli çalışmayı gerçekleştirdiklerini söyledi. Beyoğlu, ”Esnafın yaşadığı sorunları kendi sorunlarımız olarak kabul ediyoruz. Onların her türlü taleplerinin başımızın üzerinde yeri var. Tüm vatandaşlarımızdan ricamız çevre temizliği konusunda sorumluluk bilinciyle hareket etmeleridir. Gelişi güzel şekilde çöp ve atık atmaya son verelim. Esnafımızı huzursuz etmeye kimsenin hakkı yok” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.