Dolar 32,2393
Euro 34,7910
Altın 2.414,40
BİST 10.292,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Diyarbakır’ın O İlçesinde AK Partili Eski Başkanı Aday Gösterdiler

Diyarbakır’ın O İlçesinde AK Partili Eski Başkanı Aday Gösterdiler
REKLAM ALANI
10 Şubat 2024 19:52
528

31 Mart yerel seçim süreci devam ederken, partilerin adaylarını belirleme süreci devam ediyor.

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

AK Parti’den daha önce belediye başkanlığı yapan, 2019 seçimlerinden sonra da partisinin ilçe başkanlığı görevini yapan Zübeyir Arslanca, 31 Mart 2024 seçimlerinde partisinden belediye başkan adayı gösterilmeyince Yeniden Refah Partisi’ne geçerek başkan adayı oldu.

AK Parti’nin seçime mevcut belediye başkanı olan Ali Suat Akmeşe’yle gideceği kesinleşince partisinden istifa eden Arslanca, Yeniden Refah Partisi’nin Çüngüş Belediye Başkan adayı oldu.

Yeniden Refah Partisi Çüngüş Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Zübeyir Arslanca, Sonhaberlerim.com internet haber sitesine özel olarak yaptığı açıklamada; “14-28 Mayıs milletvekili seçimlerinde teşkilatım ve ailemle birlikte partimin başarısı için halkımızın ayağına giderek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için oy istedim. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimde de partimden aday adaylığı başvurusunda bulundum. Hatta Cumhurbaşkanımız tarafından Ankara’ya davet de edildim ancak birileri ilçemde partim adına aday gösterilmemi engellediler. Bende bundan sonraki süreçte AK Parti’den istifa ederek 1 Nisan sabahına Yeniden Refah Partili Çüngüş Belediye Başkanı olarak uyanmak istedim ve Yeniden Refah Partisi’ne geçtim” dedi.

Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem, Zübeyir Arslanca ile uzun zamandır iletişim halinde olduklarını ve onunla birlikte inşallah 1 Nisan’da Çüngüş ilçesi Yeniden Refah Partisi’nin belediyesi olacağını söyledi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.