Dolar 32,3422
Euro 34,9817
Altın 2.387,67
BİST 10.203,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

“Bayramlar, Aile Bağlarını Güçlendiren Günlerdir”

“Bayramlar, Aile Bağlarını Güçlendiren Günlerdir”
REKLAM ALANI
28 Haziran 2023 10:09
235

Metina Yardımlaşma, Dayanışma ve Eğitim Derneği Başkanı Aydın Pirinççioğlu, Kurban Bayramı nedeniyle yazılı mesaj yayımladı.

 

ARA REKLAM ALANI

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

 

Başta Metina Aşireti mensuplarının bayramını kutlayan Başkan Pirinççioğlu, milletçe hepimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran Mübarek Kurban Bayramı’na erişmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını söyledi.

İslam aleminin bayramları ilahi bir armağan olarak kabul ettiğini aktaran Başkan Pirinççioğlu; “Bayramlar, dayanışma ve paylaşım ruhu ile kardeşliğimizi güçlendirdiğimiz çok değerli ve müstesna zamanlardır. Mübarek bayramlarımız; ihtiyaç sahiplerinin unutulmadığı, dargınlıkların son bulduğu, sevgi ve muhabbetin yayıldığı, kardeşliğimizin güçlendiği kıymetli anları beraberinde getirir. Kurban Bayramı’nda yaptığımız ibadetler, gerçekleştirdiğimiz eş, dost akraba ziyaretleri, uzattığımız yardım elleri,  gönülden tebessümler kardeşliğimizi daim kılmakta, birlikteliğimizi güçlendirmektedir. Birbirimize daha çok yaklaşmanın; büyüklerimizi, aile fertlerimizi, yakın çevremizi, dost ve arkadaşlarımızı sevindirmenin, onlarla aramızdaki bağları güçlendirmenin ve hasretleri bitirmenin yegâne yollarından biri yine bu mübarek zamanlardır” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.