Dolar 32,4721
Euro 34,8697
Altın 2.432,37
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 18°C

BAŞKAN DEMİR’DEN GÜVENLİK GÜÇLERİNE TATLI İKRAMI

AK Parti Bağlar ilçe başkanı, 2021 yılının ilk gününde Bağlar ilçesinde polis ve jandarma kontrol noktalarındaki görevli güvenlik güçlerini ziyaret edip tatlı ikramında bulundu.

BAŞKAN DEMİR’DEN GÜVENLİK GÜÇLERİNE TATLI İKRAMI
REKLAM ALANI
2 Ocak 2021 00:25
818

Geçtiğimiz aylarda AK Parti Genel Merkezi tarafından Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine başkan olarak seçilen Ahmet Maruf Demir, yeni yılın ilk gününde tüm Türkiye’de uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması neticesinde Bağlar ilçe sınırları içerisinde görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret edip tatlı ikramında bulunarak moral verdi.

 

ARA REKLAM ALANI

Güvenlik güçlerine kolaylıklar dileyen Demir, ilçenin huzur ve güvenliği için gece ve gündüz demeden görev başında olan polis ve askerlerin yeni yılını kutladı. Demir; “Her zaman olduğu gibi bizleri korumak için gece gündüz demeden canları pahasına görevlerini sürdüren güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum. Tüm dünyayı etkileyen ve ülkemizde de özverili bir şekilde mücadele ettiğimiz koronavirüse karşı canlarını hiçe sayarak görev yapan güvenlik güçlerimizi ziyaret ettik. Güvenlik güçlerimize moral vermek amacıyla tatlı ikram edip kolaylıklar diledik. Çalışmaları hakkında bilgi aldık. Görüş ve önerilerini dinleyerek, halkımızın menfaatine olacak istişareler yaptık. Onlar bizim için her türlü fedakarlığı yapıp ailelerinden uzak kalıyorsa biz de onlara destek olmamız lazım. Bu koronavirüs illetinden kurtulmak için maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım, gerekirse evden çıkmayalım” dedi.

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.