Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Selçuk Güzeler’den, Çınar Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığı Başvurusu

Selçuk Güzeler’den, Çınar Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığı Başvurusu
REKLAM ALANI
19 Kasım 2023 15:23
26.363

2014 yılından beri AK Parti’de Belediye siyasi yaşamını sürdüren Selçuk Güzeler, AK Parti’den Çınar ilçe belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu.

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Güzeler, aday adaylığı başvurusunu AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’nda yaptı.

 

AK Parti’nin Çınar ilçe teşkilatlarında ilçe gençlik kolları görevini de yapan Güzeler, AK Parti Çınar teşkilatında Seçim Koordinasyon Merkezi’nden sorumlu ilçe başkan yardımcısı olarak görev yapıyordu.

33 yaşındaki Güzeler, AK Parti’nin Çınar Belediye Başkan aday adaylığı için başvuruda bulunan 33 yaşındaki Güzeler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi yerli ve milli şiarıyla Çınar’ın ithal değil has aday adayı olduğunu ve seçildiği takdirde kimseyi ayırt etmeksizin herkese kapısının açık olacağını söyledi.

Çınarlılara hizmetkâr olmak için aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu ifade eden Güzeler, Çınar ilçesinin çehresini değiştirmeye ve bayrağı daha da yukarılara çıkarmak hedefiyle bu yola çıktığını belirtti.

“İTHAL DEĞİL, İLÇEMİN HAS ADAY ADAYIYIM”

AK Parti teşkilatlarının her kademesinde yer aldığını aktaran Güzeler; “33 yaşındayım bekarım. 2014 yılında itibaren Adalet ve Kalkınma Parti’mizde aktif siyasetin içinde yer alıp gençlik kolları başkanlığı, ilçe başkan yardımcılığı ve şimdi de SKM başkanlığı görevlerimi laikliğiyle yerine getirdim. 31 Mart 2024 mahalli ve idari seçimlerinde Çınar ilçemizin sorunlarını çözüme kavuşturmaya, Çınar’ımızı güzelleştirme adına Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi yerli ve milli şiarıyla ilçeme ithal değil has aday adayı olup partimizi daha güzel yerlere taşımanın gururuyla belediyecilik anlayışını ilçemize yansıtma gayreti içinde olacağım. AK Parti’mizin yolunda başka bir görevde bulunmanın gayreti ile yolumuza yol katıp daha ileriye doğru gönül belediyeciliğini Çınarlılarla buluşturmak için adaylık başvurusunda bulundum” diye konuştu.

“KAPIMIZ HERKESE AÇIK OLACAKTIR”

Çınar’ın sorunlarının da ne tür hizmetleri alması gerektiğini de çok iyi bildiğini vurgulayan Güzeler; “İlçemin gençleri başta olmak üzere tüm kesimlerin kapısını seçim sürecinde çalacağız. Seçildikten sonra öyle koltuğa oturan kişilerden olmayacağız. Sürekli hemşerilerimizin içinde olup onların sorun ve sıkıntılarıyla yakından ilgileneceğiz. Çınar’ı kocaman bir evimiz gibi benimseyip evimizin kapısını da tüm hemşerilerimize açık olacaktır” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.