Dolar 32,2796
Euro 34,7566
Altın 2.401,96
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

AVM’LER AÇILMAYA HAZIRLANIYOR, BİLDİĞİNİZ TÜM KURALLARI UNUTUN!

Kontrollü açılışa hazırlanan AVM’lerde serbest geçişe izin verilmeyecek, müşteriler bir patikayı takip ederek gezebilecek.

AVM’LER AÇILMAYA HAZIRLANIYOR, BİLDİĞİNİZ TÜM KURALLARI UNUTUN!
REKLAM ALANI
2 Mayıs 2020 18:28
1.148

Kontrollü açılışa hazırlanan AVM’lerde serbest gezişe izin verilmeyecek, müşteriler bir patikayı takip ederek gezebilecek.

 

ARA REKLAM ALANI

 

 

AVM’lerde 11 Mayıs’ta yapılacak ‘kontrollü açılış’ için hazırlıklar sürerken, özel güvenlik şirketi Securitas’ın Türkiye yöneticisi Murat Kösereisoğlu hayata geçirilecek uygulamaları anlattı.

 

 

 

Buna göre AVM’lerde yeni kurallar şöyle olacak:

 

 

 

Sayılı müşteri alınacak, ateş ölçümü yapılmadan, maskesiz girişe izin verilmeyecek. Güvenlik noktalarındaki kapı dedektörlerinin hassasiyeti artırılacak, el dedektörleri daha az kullanılacak. Güvenlik görevlileri şeffaf bir bölmenin ardında bulunacak, X-Ray cihazlara sıklıkla dezenfeksiyon uygulanacak girişte de sosyal mesafe gözetilecek.

 

 

 

AVM içerisinde bundan böyle o mağazadan çıkıp diğerine gitmek mümkün olmayacak. Mağaza içlerinde ve genel AVM alanında müşteriler için patikalar çizilecek ve müşterilerin bu alandan ilerlemeleri istenecek. AVM’lerin içindeki yemek alanları, çocuk oyun alanları ve sinemalar uzun süre daha açılmayacak.

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.