Dolar 32,4550
Euro 34,8072
Altın 2.447,60
BİST 9.890,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

DTB, Tek Adayla Seçime Gidiyor

DTB, Tek Adayla Seçime Gidiyor
REKLAM ALANI
14 Eylül 2022 09:35
1.426

Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB), 1 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştireceği seçimde başkanlık yarışına mevcut başkan Engin Yeşil’le tek adayla gidiyor.

 

ARA REKLAM ALANI

Seçime “Mavi Liste” olarak gittiklerini açıklayan Başkan Engin Yeşil, şunları söyledi: “91 yıllık geçmişe sahip, ilimizin en köklü kurumlarından olan Diyarbakır Ticaret Borsası’nın seçim takvimi 1 Ekim 2022 olarak belirlenmiştir. Bizler de yapılacak olan seçimde Mavi Liste olarak adayız.

 

Bilindiği üzere özellikle son 2 yılda yaşanan küresel pandemi ve savaşlarla birlikte ülkemiz ve dünya sıkıntılı ve zorlu bir süreçten geçmiştir. Ancak bütün yaşanan sıkıntılara rağmen Diyarbakır Ticaret Borsası olarak gerek üyelerimizin hak ve menfaatini gerekse de kentimizin ihtiyaçlarını bütün kamu kurum ve kuruluşları, iş örgütleri, sivil toplum kuruluşları ile eş güdüm içinde korumaya ve geliştirmeye çalıştık. Oluşturduğumuz diyalog kanallarının hem TOBB bünyesinde hem de iş dünyası ve kamu kuruluşları nezlinde kökleştiğini görmek bizleri mutlu etmektedir.

 

Gıda ve tarımın ne kadar değerli ve stratejik kaynaklar olduğu güncel küresel deneyimlerle kanıtlanmıştır. Bu anlamda ilimiz tarımının geleceğe taşınmasında ve Diyarbakır Ticaret Borsasında faaliyet yürüten üyelerimiz başta olmak üzere ilimizdeki bütün üreticilerin ve paydaşların haklarının korunup, geliştirilmesinde bizlere büyük sorumluluklar düştüğünün bilincindeyiz. 01.04.2018 tarihinden günümüze, bu bilinç ve sorumlulukla yürütmüş olduğumuz Diyarbakır Ticaret Borsası’nın 01.10.2022 tarihinde yapılacak olan seçimlerinde siz değerli üyelerimizden Mavi Liste’ye desteklerinizi bekliyor, bugüne kadar vermiş olduğunuz desteklerden ötürü her bir üyemize teşekkür ediyoruz.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.