Dolar 32,3789
Euro 34,5665
Altın 2.384,92
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Atıcılık Federasyonu Teknik Kurulu Toplantısı Diyarbakır’da Gerçekleşti

Atıcılık Federasyonu Teknik Kurulu Toplantısı Diyarbakır’da Gerçekleşti
REKLAM ALANI
21 Aralık 2022 14:20
1.605

Türkiye Atıcılık Federasyonunun  2023 yılı faaliyet programı değerlendirme toplantısına Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Gürsel   Çolakoğlu’nun da katılım sağladığı Teknik kurulu toplantısı Diyarbakır’da ilk kez gerçekleştirildi.

 

ARA REKLAM ALANI

Türkiye Atıcılık federasyonu 2023 yılı faaliyet programı değerlendirme toplantısı Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Seyrantepe  Spor Kompleksi  VİP salonunda gerçekleşirken, toplantıya Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Çolakoğlu, As Başkan Kadir Akgün ve Teknik kurul üyeleri M. Zeki Altıntaş, Abdurrahman Akgün, Erdinç Bilgili, Emin Soysal, Mehmet Aydın, Tuğba Çabuk, Dilara Çağlar, Basın kurulu yönetim üyesi Şehmus Kızılaslan ve Masör Murat Akeren katıldı.

 

 

DİYARBAKIR VALİSİ ALİ İHSAN SU’YU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

 

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Çolakoğlu toplantı öncesi bir takım ziyaretlerde bulundu. Başkan Gürsel Çolakoğlu, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Suna Kepolu Ataman, As Başkan Kadir Akgün ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Diyarbakır İl Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Ali ihsan Su’yu daha sonrasında ise  Diyarbakır Gençlik spor il müdürü Nuammer Uslu ve Müdür Yardımcısı Aydın Çetin’i makamlarında ziyaret ederek Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu yazılı plaket takdim etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.