Dolar 32,3906
Euro 34,8024
Altın 2.440,02
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

AK Parti Sur İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Sur İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan İlçe Başkanı Davut Yıldız, “Her gün, azmini ve inancını yeni baştan tazeleyen Sur Teşkilatı olarak, Yerel seçimlere emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu davaya gönül vermiş her bir dava arkadaşımdan gurur duyuyorum” dedi.

AK Parti Sur İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
REKLAM ALANI
17 Eylül 2023 20:10 | Son Güncellenme: 17 Eylül 2023 22:38
608

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sur İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Sezai Karakoç Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen toplantı Divan’ın oluşturulması ile başlarken,  toplantıya AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Av. Muhammet Şerif Aydın, yönetim kurulu üyeleri ve Sur İlçe Başkanı Davut Yıldız,  yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

ARA REKLAM ALANI

Toplantının açılış konuşmanısını yapan AK Parti Sur İlçe Başkanı Davut Yıldız, “Bizlere görev tevdi edildiğinden bu yana yaklaşık iki yıl geçti.Görevim boyunca yürütmekte olduğum Sur ilçe başkanlığında ilk işimiz Surdaki vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek oldu.Vatandaşlarımızdan aldığımız veri ile görev boyunca yapacağımız bir yol haritası çizmiş olduk.Vatandaşlarımızın sorunları ve istekleri doğrultusunda birebir iletişim kurarak yola devam ettik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde inandığımız yolda, büyük ve güçlü Türkiye, lider ülke Türkiye olma yolunda durmak yok, yola devam. Bizde teşkilat olarak Sur’da göreve geldiğimiz günden beri elimizden geldiğince vatandaşlarımıza hizmet etme gayreti içerisindeyiz”dedi.

WhatsApp Image 2023-09-17 at 18.51.16

“AİLELERLE KARDEŞ, DERTLERİNE YAREN, YOLLARINA YOLDAŞ OLDUK” 

“Göreve geldiğimizde ilk olarak “el ele gönül gönülle” programı kapsamında dezavantajlı mahallelerden başlayarak ailelerimize hane ziyaretleri yaptık” diyen Başkan Yıldız, “Yönetimimizle beraber 3’lü, 4lü kişiler ile 5-6 grup kurarak her ay yaklaşık 120 haneye ziyaret gerçekleştirdik. Biz evlere ziyaret gerçekleşince vatandaşlarımızda partimize akın ettiler. Bu vesileyle ailelerle kardeş olduk, dertlerine yaren, yollarına yoldaş olduk. Bununla beraber kırsal alanda köylerimize yapılan aile ziyaretleri, taziye ve düğünlere eşlik ettik. Bu vesileyle köylülerimizin sorunların yerinde görerek inceleme yaptıktan sonra gerekli mercilere bildirip bizzat takiplerini ilçe teşkilatımızca yaptık. Bizi başarıya götüren şey sorun bildirip olayı bitirmek değil, sorunu takip ederek çözülmesi için mücadele etmektir” diye konuştu.

“YEREL SEÇİMLERE EMİN ADIMLARLA İLERLEYECEĞİZ”

Başkan Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü; “Vatandaşlarımızın teveccühü, partimizin genel merkezi ve il başkanlığı takdiri ile ilçe başkanlığı görevi ikinci kez bana takdim edilerek yola devam denildi. Bu görev ile anlaşılıyor ki, Bizim gideceğimiz çok yolumuz, söyleyecek çok sözümüz, yapacak çok işimiz var. Kar kış demeden, gece gündüz demeden sur ilçemizde yaptığımız bütün faaliyetlerinde bizleri yalnız bırakmayan değerli dava arkadaşlarım, sur ilçe yönetimine, ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri ve mahalle başkanlarına teşekkür ederim. Bizim gideceğimiz çok yolumuz, söyleyecek çok sözümüz, yapacak çok işimiz var. Dolayısıyla bu kadroya gayret etmek, çalışmak yakışır. Bu kadroya Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında dik durmak yakışır. Ak hedeflere giden yolda, birlik beraberlik ve kardeşlik şarkılarını, her zamankinden daha gür bir sesle söyleyeceğiz.Her gün, azmini ve inancını yeni baştan tazeleyen Sur Teşkilatı olarak, Yerel seçimlere emin adımlarla ilerleyeceğiz.Bu davaya gönül vermiş her bir dava arkadaşımdan gurur duyuyorum.Milletimizle beraber, dün olduğundan daha fazla bir inançla, daha fazla bir gayretle ve daha büyük bir kararlılıkla, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Büyük Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında saf tutacağız”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.