Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

GAZİ YAŞARGİL’DE KORONAYA DAVETİYE ÇIKARAN GÖRÜNTÜLER

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi lavabolarında koronaya davetiye çıkaran görüntüler.

GAZİ YAŞARGİL’DE KORONAYA DAVETİYE ÇIKARAN GÖRÜNTÜLER
REKLAM ALANI
14 Ağustos 2021 22:34
2.283

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin lavabolarında ortaya çıkan iğrenç görüntüler, vatandaşın enfeksiyon kapmasına davetiye çıkarıyor.

 

ARA REKLAM ALANI

Her gün binlerce vatandaşın tedavi olmak için gitti Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servislerindeki görüntüleri içler acısı bir durum olup görenlere pes dedirtti.

 

Hastaneye tedavi olmak için giden vatandaşlar, hastane lavaboları ve acil servis girişindeki kirlilik ile karşılaştıkları görüntülere hayret ettiler.

 

Hastane başhekiminin görevden alındıktan sonra hastanenin işleyiş anlamında bir türlü dikiş tutturamadığı, yönetimsel anlamda sorunlar yaşandığı, bu idari sorunların hastaneye tedavi olmaya gelen vatandaşlara hizmet anlamında negatif yansıdığı ve hizmetin aksaması sonucu temizliğe de dikkat edilmemesinden dolayı gelen vatandaşların daha fazla enfeksiyona maruz kaldığı görülüyor.

 

 

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisindeki görüntü kirliliği, korona denen günümüz illet hastalığına davetiye çıkarmaktadır. Hastanede görev yapan personellerin görevlerini bu anlamda yerine getirmediği, kalite destek müdürlüğü ve kalite kontrol birimi yetkililerinin de hastaneden bir haber oldukları çekilen görüntülerde gözlemlendi.  Hastane idarecilerinin görevleri gereği hastanenin tüm iş ve işleyişinden sorumlu oldukları ama bu sorumluluklarını layığı ile yerine getirmedikleri hastanede başı boşluğun haddi ve hesabının olmadığı, bu durumun da vatandaşlar açısından mağduriyete yol açtığı görülüyor.

 

Vatandaşlar, bu konuda Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin’in duyarlı davranıp girişimde bulunmasının elzem olduğunu belirterek göreve davet etti.

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.