Dolar 32,2589
Euro 34,6826
Altın 2.403,89
BİST 10.294,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 19°C

“4 Görevi Aynı Anda Yapmadım, Tek Maaş Alıyorum”

“4 Görevi Aynı Anda Yapmadım, Tek Maaş Alıyorum”
REKLAM ALANI
18 Ağustos 2022 15:39
1.952

Diyarbakır Vali yardımcısı ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, kendisi hakkında 4 maaş aldığıyla ilgili iddialara sosyal medya hesabından cevap verdi.

 

ARA REKLAM ALANI

Çiftçi, yaptığı paylaşımda hiçbir zaman 4 görevi birlikte yapmadığını ve sadece tek maaş aldığını söyledi.

 

Kendisiyle ilgili ortaya atılan iddiaların gerçek dışı olduğunu belirten Çiftçi; “Hiçbir zaman 4 görevi beraber yapmadığım gibi, hiçbir zaman da dört maaş almadım.  Diyarbakır Büyükşehir belediyesi Genel Sekreter Vekili olarak görevlendirmemden sonra Sur Kaymakamlığı’na ve Sur Belediye Başkan vekilliğine Bağlar Kaymakamı baktı. Kadrom Sur Kaymakamlığı’nda olduğu için sadece Sur Kaymakamlığı maaşı alıyorum. Sur Belediyesi’nden, Vali yardımcılığından ve Genel sekreterlikten maaş almıyorum. Bu konu küçük bir araştırma ile öğrenilebilir” dedi.

 

Geçtiğimiz aylarda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne Genel Sekreter olarak atanan Çiftçi, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 12 Ağustos’ta Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Sur Kaymakamlığı’ndan Diyarbakır Vali Yardımcılığına getirilmişti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.