Dolar 32,3371
Euro 34,8337
Altın 2.390,61
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

YENİŞEHİRİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR…

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, ilçenin çehresini değiştiren sıcak asfalt serme çalışmalarına bu kez de kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarını da ekledi.

YENİŞEHİRİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR…
REKLAM ALANI
25 Haziran 2020 12:45
691

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikçi, 13 Milyon TL’lik yatırım bedeli ile 150 bin metrekare alana kilitli parke taşı ve bordür döşeyeceklerini söyledi.

 

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi tarafından vatandaşların ulaşım hizmetlerini daha konforlu bir şekilde yaşayabilmesi için ” Gönlümüz de açık yolumuz da! ” sloganıyla başlatılan çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 80 bin ton sıcak asfalt ve 30 milyon lira yatırım bedeli ile tozlu cadde ve sokaklara sıcak asfaltlama çalışmaları başlatan Yenişehir Belediyesi bu kez de ilçede 150 bin metrekare alana 13 Milyon yatırım bedeli ile kilitli taş ve bordür döşeme çalışmalarını başlattı.

 

İlçede başlatılan Kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Murat Beşikçi ilçenin giderek güzelleşmesi, daha estetik ve modern hale gelmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini söyledi. Beşikçi “Gönlümüz de açık yolumuz da!” sloganı ile ‪kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarının Şehitlik Mahallesinden başlattıklarını belirterek “Toplam 13 Milyon TL’lik yatırım bedeli ile 150 bin metrekare alanda yürüteceğimiz çalışmalarımızla vatandaşlarımızı daha konforlu yollarla buluşturma gayretindeyiz. İlçemizde yaşayan hemşerilerimizin, daha mutlu ve daha huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla tüm çalışmalarımız aralıksız olarak devam ettireceğiz” dedi.

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.