Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

KÖY İMAMINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ!

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde bir köy imamı, maddi durumu iyi olamayan aileler için para topladı.

KÖY İMAMINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ!
REKLAM ALANI
10 Mayıs 2020 18:45
1.049

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde bir köy imamı, maddi durumu iyi olamayan aileler için para topladı. Topladığı paralarla erzak alan imam camide hazırladığı gıda paketlerini ailelere dağıttı.

 

ARA REKLAM ALANI

Beytüşşebap’a bağlı Akçayol köyünde yıllardır imam olan Zafer Temeli, köylerinde maddi durumu iyi olan vatandaşlardan yardım talep etti. Köylülerin çoğu yardım edince toplanana parayla erzak alındı. Köy camisinde hazırlanan gıda paketleri, yardıma muhtaç vatandaşlara dağıtıldı. İmam Zafer Temeli, “Çevremizdeki duyarlı insanlardan ‘gönülden ne koparsa’ sözüyle başlattığımız bir kampanya var. iki senedir yapıyoruz, bu sene talep daha yoğundu. Çevremizde 8 yerleşim yerinde gençlerle beraber içinde 110 liralık erzak bulunan 50 adet Ramazan kolisi dağıttık. İnsanların ruhuna dokunmak çok da zor değil emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.