Dolar 32,3786
Euro 34,6919
Altın 2.429,25
BİST 10.001,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

Diyarbakır’da Mevlid-i Nebi Etkinliği Düzenlendi!

Diyarbakır’da Mevlid-i Nebi Etkinliği Düzenlendi!
REKLAM ALANI
30 Nisan 2023 22:16
305

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır’da düzenlenen Mevlid-i Nebi etkinliğine katılan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Mevlid-i Nebi etkinliğinin Kürtleri inancından uzaklaştırmaya ve kirli algılar oluşturmaya çalışanlara bir mesaj olduğunu söyledi.

 

ARA REKLAM ALANI

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır’da düzenlenen yüzbinlerin katıldığı Mevlid-i Nebi etkinliğine katıldı.

Etkinliğe KDP Genel Başkanı Mesut Barzani’yi Temsilen Genel İşler Sorumlusu Cafer Eminki ve heyetiyle ile birlikte gelen Yapıcıoğlu, yurt dışından ve yurt içinden etkinliğe katılan alimlerle tek tek tokalaşarak sohbet etti.

 

Etkinlikle ilgili basına kısa bir demeç veren Yapıcıoğlu, yaşanan salgın hastalıktan dolayı uzun zamandır bu tür etkinliklerin yapılmadığını belirterek etkinliğe yoğun katılım olmasının bunun göstergesi olduğunu söyledi.

Mevlid-i Nebi etkinliğinin Kürtleri inancından uzaklaştırmaya çalışan ve kirli algılar oluşturmaya çalışanlara bir mesaj olduğunu ifade eden Yapıcıoğlu, şöyle konuştu; “Bizimle ilgili, bu etkinliği düzenleyen kardeşlerimizle ilgili kara propagandalara, oluşturulmaya çalışılan kirli algılara çok güzel bir cevap veriyor. İşte yüzbinler, işte millet… ‘Sizin kara propagandalarınız, sizin kara çalmalarınız bir işe yaramıyor. Biz kimin kim olduğunu, neyin ne olduğunu, kimin bu memleketin ve milletin sevdası ile dolu olduğunu, kimin bu millete hizmet etmeye çalıştığını, kiminde sadece kara çalmak, sadece eleştirmek, sadece iftira atmak ile meşgul olduğunu biliyoruz’ diyor adeta bu meydan. Umarım o kötü işleri yapanlar da bu meydanın sesini duyar da kendilerine bir çeki düzen verirler diye temenni ediyoruz.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.