Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Tutuklu HDP’li Belediye Başkanının Adı TOKİ Kurasında Çıktı!

Tutuklu HDP’li Belediye Başkanının Adı TOKİ Kurasında Çıktı!
REKLAM ALANI
20 Şubat 2024 17:44
339

Eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Adnan Selçuk Mızraklı’nın ismi, bugün gerçekleştirilen TOKİ konutları için kura çekiminde çıktı.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Hak sahibi sıra numarası 004898’de yer alan Mızraklı’nın ismi, katılımcıları şaşırttı ve tutuklanan Mızraklı mı değil mi sorularına yol açtı. Evleri hasar gören depremzedeler için inşa edilen konutlar için yapılan çekilişte Mızraklı’nın adı bulunması, büyük ilgi ve şaşkınlıkla karşılandı.

Diyarbakır’da evleri hasar gören depremzedeler için TOKİ tarafından inşa edilen konutlarda sona gelindi. Bu önemli projenin bir parçası olarak gerçekleştirilen kura çekimi, bin 423 evin sahiplerini belirlemek için yapıldı. Ancak, kura çekiminde yaşanan sürpriz bir durum, katılımcıların dikkatini çekti ve büyük bir ilgiyle karşılandı.

Kura çekiminin heyecanla beklenen anında, hak sahibi sıra numarası 004898’de yer alan bir isim, katılımcıları şaşırttı. Adnan Selçuk Mızraklı. Eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı olarak tanınan Mızraklı’nın adının kura listesinde yer alması, görenler arasında büyük bir merak uyandırdı.

Adnan Selçuk Mızraklı, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde HDP’den Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti. Ancak, belediye başkanlığı görevini yürütürken tutuklanmış ve İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınmıştı. Bu nedenle, kura çekiminde Mızraklı’nın adının bulunması, katılımcılar arasında şaşkınlık ve merakla karşılandı.

Kura çekimine katılan vatandaşlar, Mızraklı’nın adının çıkmasıyla birlikte eski belediye başkanının mı yoksa başka bir kişinin mi olduğunu merak ettiler. Ancak, henüz resmi bir açıklama yapılmadığı için, Mızraklı’nın adının kura listesinde yer almasıyla ilgili detaylar netlik kazanmış değil.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.