Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 19°C

MHP Diyarbakır’da 5 Bin Kişiye Sıcak Yemek İkramında Bulundu!

MHP Diyarbakır’da 5 Bin Kişiye Sıcak Yemek İkramında Bulundu!
REKLAM ALANI
8 Şubat 2023 14:08 | Son Güncellenme: 8 Şubat 2023 14:12
1.257

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanlığı, Cumhuriyet tarihinin en büyük felaketi olan ve Diyarbakır’da da etkisini gösteren depremin yaralarını sarmak ve depremzede vatandaşlar ile dayanışma içinde olmak için sıcak yemek ikramında bulunuyor.

 

ARA REKLAM ALANI

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

 

Depremin başladığı andan itibaren MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan’ın öncülüğünde il başkan yardımcısı Sait Bulut’un girişimleriyle Diyarbakır’da sokakta kalan, düğün salonları ve derneklerde kalan 4 bine yakın depremzede vatandaşlar için sıcak yemek ikramı, battaniye ve soba desteğinde bulunurken merkezdeki ilçe başkanları da 1000 civarında kişiye sıcak yemek ikramına bulundu.

 

 

Diyarbakır’da teşkilat üyelerini kentin dört bir yanına gönderdiğini belirten MHP İl Başkanı Miktat Arslan; “Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu gün kentimiz birlik, beraberlik ve dayanışmanın en çok ihtiyaç olduğu bir dönemden geçiyor. Biz de MHP olarak memleketimizin insanının yanında olmaya çalışıyoruz ve çalışmalarımız artarak sürecek. Tek temennimiz bu süreçte daha fazla can kaybının olmaması. Biz Allah’ın izniyle devletimiz ve milletimizle birlik ve beraberlik içinde bu badireyi en kısa zamanda atacağız” dedi.

 

“DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ”

 

İl Başkanımız Miktat Arslan’ın talimatıyla 4 binden fazla vatandaşa sıcak yemek ikramında bulunduğunu belirten İl Başkan Yardımcısı Sait Bulut; “Allah beterinden korusun, memleketimizde an itibariyle olağanüstü bir durum yaşanıyor. Biz de il başkanımızın talimatları doğrultusunda hareket ederek depremzede vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Genel Başkanımız da zaten ilk günden beri ‘bütün parti teşkilatlarımız ve Ülkü Ocaklarımız gönüllü olarak arama kurtarma çalışmalarına katılacaklardır’ talimatıyla birlikte il başkanımızın talimatıyla 4 bine yakın kişiye sıcak yemek ikramında bulunup yaralarını bir nebze de olsa sarmaya, genel başkanımız ve il başkanımızın selamlarını iletmeye çalışıyoruz. Ayrıca yaptığımız çalışmalarda 100 adetten fazla elektrik sobası ve bine yakın battaniye dağıtımında bulunduk. MHP teşkilatı olarak aziz milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

“MERKEZ İLÇE BAŞKANLARI DA SICAK YEMEK İKRAMINDA BULUNDU”

 

MHP Diyarbakır İl Başkanlığı yaptığı dayanışma çalışmasına merkez ilçe başkanları da katıldı. MHP’nin Kayapınar İlçe Başkanı Baver Bulut, Yenişehir İlçe Başkanı Osman Ava, Bağlar İlçe Başkanı M. Can Tekgül ile Şakir Erdin’de kent merkezinde bulunan camilerde, toplanma alanlarında kalan 1000’den fazla vatandaşa sıcak yemek ikramında bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.