Dolar 32,3578
Euro 35,0024
Altın 2.326,06
BİST 9.124,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Beşikci 42 Mahalle Muhtarı İle Bir Araya Geldi

Beşikci 42 Mahalle Muhtarı İle Bir Araya Geldi
REKLAM ALANI
18 Ağustos 2022 16:48
1.359

Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Yenişehir ilçesinde Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetlerin vatandaşa iletilmesi konusunda kendileri ile iş birliği içerisinde bulunan 42 Mahallenin muhtarıyla bir araya geldi.

 

ARA REKLAM ALANI

Muhtarların talep, görüş ve önerilerini dinlemek üzere rutin olarak her hafta farklı mahalle muhtarı ile bir araya gelen Başkan Beşikci, bu kez ilçeye bağlı 42 Mahalle Muhtarı ile bir araya gelerek genel bir toplantı gerçekleştirdi.

 

“BİR AİLEYİZ”

 

Yenişehir Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen ve Yenişehir Belediyesi Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı toplantıda konuşan Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetlerin vatandaşa iletilmesi konusunda muhtarlarla iş birliği içerisinde olunmasının çok önemli olduğunu belirterek, ’’Hep beraber bir araya gelmenin 3. Yılını dolduruyoruz. Diyarbakır evimiz, yuvamız gibi oldu. Muhtarlarımızla ise bir ailenin ortak bireyleri gibi sık sık toplantılarımızla bir araya geliyoruz.”

 

GELEN TALEPLERE “HAYIR” YOK 

 

Yenişehir Belediyesi ve Kaymakamlığı olarak temel prensibimiz ‘’Hayır var’’ yani hayır işlemek var ‘’Hayır yok!’’ yani hiçbir muhtarımızdan ya da vatandaşımızdan gelen taleplere ‘’Hayır!’’ demek yok. En kısa sürede gelen talepler konusunda gerekli çalışmaları yapıyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalarda muhtarlarımızdan bilgi almak ve onların da çalışmalarımız konusundaki fikrine başvurmak bizler için son derece önem taşımaktadır. Bu nedenle muhtarlarımızla sık sık toplantılar gerçekleştiriyoruz, ilçemizin sorunlarını, çözüm önerilerini kendilerinden dinliyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz genel muhtarlar toplantımıza katılan mahalle muhtarlarımıza ve belediye meclis üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’’

 

“BİRÇOK PROJE HAYATA GEÇİRDİK”

 

Göreve geldiği günden bugüne kadar birçok yeni projeyi ilçeye kazandırdıklarını da belirten Başkan Beşikci, ‘’Çocuktan gence, kadınımızdan özel gereksinimli bireylerimize kadar her yaştan ve her kesimden hemşehrilerimize yönelik olarak sosyal, ekonomik ve teknolojik birçok projeyi hayata geçirdik. Bu kapsamda Yanıbaşınızdayız Sosyal Destek projesi, YESMEK projesi, YADES projesi gibi çok değerli projeleri hayata geçirdik. Ayrıca ilimizdeki ilk Sosyal Marketimizi de açmış bulunduk. Hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizin ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ederim’’ diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.