Dolar 32,2864
Euro 34,7849
Altın 2.401,57
BİST 10.275,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C

MASKELER PARAYLA SATILACAK!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada maskelerin paralı olarak satılacağını açıkladı.

MASKELER PARAYLA SATILACAK!
REKLAM ALANI
6 Mayıs 2020 17:55
882

Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklamalar yapan Bakan Koca, ücretli maske kararıyla ilgili soruyu cevapladı.

 

ARA REKLAM ALANI

 

 

Koca maske satışıyla ilgili şu ifadeleri kullandı; “Şu ana kadar dağıtım yapılan maske sayısı 160 milyondur, bu yeni dönemde ihtiyacı daha fazla olabilecek vatandaşımız olacak. Kısıtlı serbestliğin olduğu dönemde ihtiyaç daha fazla olacak bu ihtiyacı gidermek anlamında yüksek bir fiyat olmamak kaydıyla bir fiyat belirlenecek. Maske satışında tavan fiyat uygulanacak. Maskeler eczanelerden, marketlerden ve medikal mağazalardan alınabilecek. Maske fiyatı en geç cuma günü açıklanacak.FFP maskeleri daha çok sağlık çalışanlarının kullanmak üzere olduğu bir maske ve biz bunları reçeteye bağladık.”

 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.