Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 20°C

Kurumlar Arası Futbol Turnuvasının Şampiyonu Belli Oldu

Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvasının Şampiyonu Midyat Belediyesi Gençlik Takımı Oldu.

Kurumlar Arası Futbol Turnuvasının Şampiyonu Belli Oldu
REKLAM ALANI
15 Kasım 2021 14:20
1.867

Midyat İlçesinde Midyat Belediyesi tarafından düzenlenen ve 25 takımın katıldığı kurumlar arası halı saha futbol turnuvasının şampiyonu Midyat Belediyesi Gençlik takımı oldu.

 

ARA REKLAM ALANI

Midyat Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ve 25 takımın katıldığı kurumlar arası halı saha futbol turnuvasının şampiyonu Midyat Belediyesi Gençlik Spor takımı şampiyon olurken, Halk Eğitim Merkezi İkinci ve Midyat Emniyet Gücü üçüncüsü oldu.

 

Final maçını ve kupa törenine, Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Ali İhsan Tabak,  Cumhuriyet Savcısı Gürol Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Mevlüt Tüylü, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kalender Savaş Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Şaşmaz, Belediye Başkan yardımcıları Cazım Aslan, Abdurrahim Çelik, Masum Cengiz ve çok sayıda kişi katıldı.

 

 

Matiat da halı saha tesislerinde yapılan final maçı büyük ilgi gördü. Çekişmeli ve centilmenlik havasında geçen müsabakada sevinen taraf, final maçında rakibi Halk Eğitim Merkezi’ni mağlup eden Midyat Belediye Gençlik Spor takımı oldu.

 

Kupa töreninin ardından konuşan Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Midyat kabuğunu kırarak sosyal ve kültürel etkinliklerde dikkat çekmeye devam ettiğini söyledi.

 

Başkan Şahin, “Spor dayanışmadır, kaynaşmadır, barıştır. Midyat Belediyesi olarak kurumlar arası futbol müsabakasına ev sahipliği yapmanın sevincini yaşadık. Bu tür projelerimiz devam edecektir. Şampiyon olan Midyat Belediyesi Gençlik takımını, katılan tüm kurumlarımızı, futbolcularımızı tebrik eder ve sona eren turnuvamıza emeği geçen belediye personelimize kutluyorum.” dedi.

 

 

Müsabakadan sonra takımlara ve dereceye giren futbolculara protokol tarafından kupa ve katılım belgeleri verildi. Ayrıca, Halk Eğitim Merkezi tarafından, Okçuluk Gösterileri yoğun ilgi gördü

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.