Dolar 32,2626
Euro 34,7572
Altın 2.401,43
BİST 10.158,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Kayapınar’a 110 Bin Metrekare Kaldırım Ve Parke Taşı Döşeniyor

Kayapınar’a 110 Bin Metrekare Kaldırım Ve Parke Taşı Döşeniyor
REKLAM ALANI
18 Ağustos 2023 11:01
183

Kayapınar Belediyesi, kaldırım yenileme çalışmaları kapsamında ilçede 110 bin metrekare kaldırım ve kilitli parke yapılıyor.

Kayapınar Belediyesi, Dicle Elektrik’in elektrik hatlarını yer altın alması ve aydınlatma projesi kapsamında çalışmalarına eş zamanlı olarak kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında 110 bin metrekare kaldırım ve kilitle parke taşı döşenecek.

ARA REKLAM ALANI

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman, “2023 yılında hem aydınlatma sorunun çözülmesi hem de elektrik kesintilerinin en aza indirilmesi için kapsamlı bir çalışma DEDAŞ tarafından yürütülüyor. Biz de hızlı ve eş zamanlı olarak yaptığımız planlama ile tahrip olan kaldırımlarla birlikte ihtiyaç duyulan yeni kaldırımları da kısa zamanda tamamlama gayreti içindeyiz” dedi.

 “SICAK HAVAYA RAĞMEN ÇALIŞMALARIMIZI YOĞUN BİR TEMPO İLE SÜRDÜRÜYORUZ”

Başkan V. Karaman, çalışmalarının yoğun bir tempoyla sürdürüldüğüne işaret ederek, “Tarihin en sıcak günlerinin yaşandığı bu günlerde, çalışmalardan dolayı vatandaşlarımıza kısa süreli bir rahatsızlık verdiklerinin farkındayız.  Ancak mümkün olan en kısa sürede kaldırımları yenilemek ve yeni yollar yapmak için ellerinden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.