Dolar 32,3972
Euro 34,6347
Altın 2.393,47
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Karaloğlu Ailesi, Yetim Çocukları Ziyaret Etti

Vali Münir Karaloğlu eşi Sevim Karaloğlu ile birlikte yetim çocukların gönüllerine dokunmaya devam ediyor.

Karaloğlu Ailesi, Yetim Çocukları Ziyaret Etti
REKLAM ALANI
26 Kasım 2021 19:18
1.372
Vali Münir Karaloğlu eşi Sevim Karaloğlu ile birlikte yetim çocukların gönüllerine dokunmaya devam ediyor. 

 

Karaloğlu ailesi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde kurulan Öksüz, Yetim ve Gündüz Hizmetleri Daire Başkanlığının çalışmaları kapsamında Yenişehir ve Kayapınar ilçesinde yaşayan iki aileye ziyarette bulundu.

ARA REKLAM ALANI

 

İlk olarak 5 yetim çocuklu aileyi ziyaret eden Karaloğlu ailesi, anneden ailenin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Sonrasında çocuklara çeşitli hediyeler veren Karaloğlu, yetim ve öksüz çocukların her daim yanında olacaklarına vurgu yaptı.  

 

Karaloğlu ailesinin sonraki ziyareti ise Kayapınar ilçesinde yaşayan yetim çocuklara oldu. Burada da eşini daha önce kaybeden 2 çocuk annesinin sorun ve taleplerini dinleyen Karaloğlu ailesi, çocuklara çeşitli hediyeler vererek onların mutluluklarına ortak oldu.

 

“Şehrimizin bereketinin ve huzurunun daim olabilmesi yetimlerimize uzatacağımız elin sıcaklığında gizli” ifadelerini kullanan Karaloğlu, yetimlere ulaşmaya devam ettiklerini ve edeceklerini belirtti.

 

Ziyaretlerle, yoksulluk ve eğitimsizliğin ortadan kaldırılması, önleyici çalışmalarla suç işleme ve suça yönelme oranlarının düşürülmesi, aile bağlarının güçlendirilmesi, yetim çocuklara eğitim hayatları boyunca destek olunarak yardımlaşmanın ve iyiliğin çoğaltılması amaçlanıyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.