Dolar 32,5326
Euro 34,8924
Altın 2.442,82
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

HÜDAPAR: “Şakiler Var Oldukça Saitler Devam Edecektir”

HÜDAPAR: “Şakiler Var Oldukça Saitler Devam Edecektir”
REKLAM ALANI
25 Temmuz 2022 16:14
1.317

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin eski Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin’in oğlunun Elazığ’daki düğününe katıldı.

 

ARA REKLAM ALANI

Elazığ’ın Palu ilçesinde özel bir düğün salonunda çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde konuşma yapan HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, “Şeyh Said’i Palevi’nin memleketinden, Sait Şahin’in oğlunun düğününden dost düşman herkese ilan ediyoruz; şakiler var oldukça, Saitler devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmasına düğüne katılanları selamlayarak başlayan Yapıcıoğlu, “Bizler Rabbimizin emrine boyun eğmiş, hayatını O’na göre tanzim etmeye çalışan iki dünyalı insanlar; bugün bu dünyada iki gencimizi bir araya getirerek onların nikâhını duyurmak üzere toplandık. Polat ve Şahin aileleri arasındaki bu akrabalık mübarek olsun. Rumeysa kızımız ile Muhammed Cihan evladımızı evlendiriyoruz. Darısı bütün bekârlarımızın başına.” dedi.

 

“İNŞALLAH İSLAMİ BİR TOPLUM OLUŞTURMA YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Aile mefhumunu yok etmeye çalışanların çaba sarf ettiklerine dikkati çeken Yapıcıoğlu, Sait Şahin’in zulmen uzak diyarlara sürülmesinin de bu ifsat çalışmalarından biri olduğunu belirterek, “Evet, iki dünyalıyız dedik. Bu dünyanın ahiretin tarlası olduğu bilinciyle yaşıyoruz. İfsat edenler aileyi yıkmaya, toplumu parçalamaya azmetmişler bu yolda yürüyorlar, çaba sarf ediyorlar. Bugün çok isterdik ki Sait Hocamız da aramızda olsaydı. Aileyi parçalamanın farklı yolları vardır. Bu yollardan bir tanesi de zulmen Muhterem Sait Şahin kardeşimizi buradan uzak diyarlara sürdüler. Ama olsun; biz yine güleceğiz, eğleneceğiz, halay çekeceğiz. Biz yine yeni aileler kuracağız Allah’ın izniyle. Ve o ailelerle toplumu oluşturacağız. İnşallah bugün temeli İslam olan, takva ve muhabbet olan yeni bir aile kuruluyor. Biz bu ailelerin sayısını artırarak inşallah İslami bir toplum oluşturma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

“Şakiler var oldukça Saitler devam edecektir” diyen Yapıcıoğlu, konuşmasına şu cümlelerle devam etti; “Birileri ifsat etmeyi kafasına koymuştur. Bizim işimiz; ıslah etmektir, düzeltmektir, iyiliği yaymaktır. İnşallah bugün bu iyilik halkasına yeni bir halka ilave etmek üzere buradayız. Keşke Sait Hocam da aramızda olsaydı, yakından bu kalabalığı, bu güzide topluluğu görebilseydi. Bugün kendisiyle telefonda görüştük ve literatürümüze yeni bir kavram ilave ettiler. ‘Gıyabi cenaze namazı olurda gıyabi düğün olmaz mı?’ diye. Şeyh Said’i Palevi’nin memleketinden Sait hocamızın oğlunun düğününden dost düşman herkese ilan ediyoruz, şakiler var oldukça Saitler devam edecektir. Ve inşallah saadet dünyasını tuğla tuğla öreceğiz, muhkem bir hale getireceğiz inşallah.”

 

“RABBİM İSLAM İÇİN TEKRAR BULUŞMAYI NASİP ETSİN”

 

Düğüne telefon bağlantısıyla bağlanarak konuşma yapan Sait Şahin ise; “Değerli misafirler ben öncelikle değerli başkanımı selamlamak istiyorum. Parti çalışmalarında beraber olduğumuz muhterem başkanımız yoğun mesaisi içerisinde zamanını ayırıp düğünümüze iştirak etmişler. Allah kendisinden razı olsun” dedi.

 

Gurbette gıyabi düğün yaptıklarını ifade eden Şahin, “Hepiniz düğünümüze hoş geldiniz. Hepiniz değerlisiniz Rabbim orada buluşmayı nasip etsin. Başkanımızın bahsettiği gibi burada gıyabi düğünümüzü yaptık elhamdülillah. Herkes evlenen için bir düğün yaparken Allah bize iki düğün nasip etti. Biri Türkiye’de biri burada oldu. Buradaki arkadaşlarımıza espri yapıyorum ve diyorum ki, ‘kimin oğluna iki düğün nasip olmuş?’ Bize iki düğün nasip oldu elhamdülillah.” şeklinde konuştu.

 

“ALLAH İÇİN ÇEKİLEN HER ŞEY HOŞTUR. ALLAH İÇİN DEĞİLSE DÜNYANIN SARAYLARI DA MAKAMLARI DA BOŞTUR”

 

10 gün içerisinde kızı ve oğlunun düğününün gerçekleştiğini, fakat katılamadığını söyleyen Şahin; İslam ve insanlık için mücadele etmeye devam edeceğini belirterek şunları söyledi; “Orada olmak isterdim. Bu mutluluğu sizinle paylaşmak, sizi orada karşılamak isterdim. Fakat kader diyelim. Kaderde bu varmış, Allah’tan ne geldiyse başgöz üstüne. Allah’a sunduklarımızdan da pişman değiliz elhamdülillah. Yüzlerce düğüne katıldım, katıldığım düğünlerde salon konuşmalarında evlenen çiftlerin düğün konuşmalarını yaptım. Ama kader 10 gün içerisinde kendi iki çocuğumun düğün konuşmalarını bana uzaktan yaptırıyor. Elhamdülillah diyoruz. Allah için çekilen her şey hoştur. Allah için değilse dünyanın sarayları da, makamları da boştur. Biz bu inançla yaşıyoruz. İnsanlık için İslam için elimizden geldiğince mücadele ettik ve bundan sonra da mücadele etmeye devam edeceğiz.”

 

Dünyanın dört bir yanında İslam dünyasının evlatlarının çektiği acıları hatırlatan Şahin, “Davamız, yolumuz kutsaldır. Çocuklarımız uzaklarda evlenmiş, katılamamışız çok önemli değil. Çocuklarını feda edenler var. Yıllardır çocukları cezaevlerinde olanlar var. Dünyanın dört bir yanında; Yemen, Suriye, Arakan, Mısır, Filistin’de ümmetin çocukları bu haldeyken biz kendi çocuklarımızla beraber olsak belki o bizi rahatsız eder. Ancak elhamdülillah böyle bir dünya bizi rahatsız ediyor, biz de böylesi bir dünyayı rahatsız etmişiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.