Dolar 32,5157
Euro 34,9340
Altın 2.433,58
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Yol-İş Sendika Başkanı Yentürk Güven Tazeledi

Yol-İş Sendika Başkanı Yentürk Güven Tazeledi
REKLAM ALANI
26 Haziran 2022 12:45
2.308

Yol-iş Sendikası Diyarbakır 1 No.lu Şubesi’nin 12.Olağan Genel Kurulu seçimlerine Tek liste halinde giren Bülent Yentürk tekrardan seçilerek Güven tazeledi.

 

ARA REKLAM ALANI

Yol-iş Sendikası Diyarbakır 1 No.lu Şubesi’nin 12.Olağan Genel Kurulu’nun Divan Başkanlığını Yol-iş Sendikası Genel Merkez Yönetim kurulu üyesi Recep Karakaşlı, Divan Başkan Yardımcılığına Salih Çakırlı, Fahrettin Nazihan ve Katip Üyeler Cemal Özkan, Adil Satan’ nın katılım ile başlatıldı.

 

Yol-iş Sendikası Diyarbakır 1 No.lu Şube 12.Olağan Genel Kuruluna Genel Kurulu Türk-İş Mali Sekreteri, Yol-iş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar ile  Genel Merkez Yöneticileri İsmet Tan , Bakır Avcı, Yusuf Doğan, Ahmet Kılıç,  Recep Karakaşlı ve 9 Bölge Müdürü Savaş Bayındır ,Personel Müdürü Adnan Öktüren , 7. Bölge Türk İş Başkanı Zülküf Bahri Karakoç ve Tes-iş Sendikası Başkanı Şükrü Kaçmaz  yani sira çok Bölgeden Müdür ve yöneticilerin katılımı ile gerçekleşti

 

“YOL-İŞ SENDİKASI OLARAK HER ZAMAN TAŞERON İŞÇİLERİN YANINDAYİZ”

 

Yol-iş Sendikası Diyarbakır 1 No.lu Şube Başkanı Bülent Yenturk kongre öncesi yaptığı konuşmada: “Yol-İş Sendikası olarak her zaman Taşeron işçilerin kadro alması konusunda verdiğimiz mücadele ve sonrasında emekçi arkadaşlarımızın kadro mutluluğu yaşaması bütün taşeron işçilere umut aşılamış ve Taşerona kadro verilmesi devlet politikası haline gelmiştir ” Bu zorlu yolda en çok mücadele eden başta Türk-İş Konfederasyonumuz ve Yol-iş Sendikası Genel Başkanımız Ramazan Ağar’a  ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ücretler enflasyona yenik düştü çalışanlar çok mağdur oldu. Kadrosuz çalışan işçi arkadaşlarımız mutlaka kadro almalı bu yönde mücadelemiz aralıksız sürecektir, vergide ve ücretlerde adalet sağlanmalıdır yetkililere bu kürsüden bir kez daha çağrıda bulunuyorum taleplerimizi dikkate alsınlar. Sendikamızın 12. Olağan Genel Kurulu başta TÜRK-İŞ Konfederasyonumuza, Yol-İş Sendikamıza bütün camiamıza, çalışanlarımıza hayırlı olsun. Daha güzel günler dileğiyle kazasız, belasız çalışmalar diliyorum” dedi.

 

AĞAR: “SENDİKANIN OLMADIĞI HİÇ BİR YERDE DEMOKRASİ OLMAZ”

 

Türk-İş Mali Sekreteri ve Yol-iş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar kongrede konuşmada: Gece gündüz 12 ay çalışan, insanlarımızı Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna ulaştıran, aileleri birbirine kavuşturan, kışın karda yazın asfaltta bütün hizmetleri yapan teşkilatımız çok önemli hayati bir görevi yerine getirmektedir. Kanun hükmünde kararnameyle kadro alınması Türk-İş’in ve Yol-İş’in vermiş olduğu mücadele ve eylemler başarıya ulaşmış ve tecelli etmiştir. Bu bur gerçektir ” Sendikanın olmadığı hiç bir yerde demokrasi olmaz” ve Diyarbakır’da yapılan 12.Olağan Genel Kurulu Türk-İş sendikamıza ve 1.nolu Şube Sendikasına hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.