Dolar 32,5976
Euro 34,7961
Altın 2.488,42
BİST 9.457,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Mardin’de Yeşilay Bisiklet Turu Düzenlenecek

Mardin’de Yeşilay Bisiklet Turu Düzenlenecek
REKLAM ALANI
18 Mayıs 2022 07:28
1.875

Yeşilay Mardin Şubesi, sağlıklı yaşam için pedal çevirecek.

 

ARA REKLAM ALANI

Yeşilay, bağımlılıklarla mücadele konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Türkiye ve dünyanın birçok noktasında 22 Mayıs pazar günü “10. Yeşilay Bisiklet Turu” düzenleyecek.

 

 

Yeşilay Mardin şubesinden yapılan açıklamaya göre, turun Mardin ayağı Kızıltepe’de yapılacak. Kızıltepe Kaymakamlığı, Gençlik ve spor il müdürlüğü ve birçok bisiklet derneği ile beraber düzenlenecek etkinliğe amatör ya da profesyonel fark etmeksizin herkesin katılabilecek.  Bisiklet turu, Kızıltepe’de 22 Mayıs 2022 Günü 11.00-12.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

 

“ÇOK SAYIDA İNSANA ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ”

 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yeşilay Mardin Şube Başkanı Abdullah Songur, iyi ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları içinde sporun çok büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. Songur ayrıca ‘’ Yeşilay faaliyetlerini yakın zaman da şehrimizde ilçelerimizde daha çok sık duyacağımız spor ve farkındalık çalışmaları ile Yeşilay’ımızı kentimizde daha çok duyulmasını sağlayacağız. Bağımlılıklar ile mücadelemizde herkesi Yeşilay çatısı altına davet ediyorum, bu Pazar düzenleneceğimiz bisiklet turunda herkesin bisikletini alıp gelmesini veya etkinlik alanımıza bizimle tanışmaya davet ediyorum. Bizlere bisiklet turu için desteklerini esirgemeyen Kızıltepe Kaymakamımız Hüseyin ÇAM ve Gençlik Spor il müdürümüz Beytullah BİRLİK’e teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

 

Yeşilay’ın bir asrı aşkın süredir bağımlılıklarla aralıksız mücadele ettiğini, her bireyin iyi ve sağlıklı yaşaması hedefiyle çalışmalarını sürdürdüğünü aktaran Songur, bu çalışmalar içerisinde sportif faaliyetlerin ayrı bir yeri bulunduğunu kaydetti.

 

Bisiklet turuna katılmak isteyenler, “www.yesilaybisikletturu.com” web sitesinden kayıt yaptırabiliyor.

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

 

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.