Dolar 32,5960
Euro 34,8231
Altın 2.412,67
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

“Meslekten İstifa Eden Hemşire, İstifasının İptal Edilmesini İstedi”

“Meslekten İstifa Eden Hemşire, İstifasının İptal Edilmesini İstedi”
REKLAM ALANI
8 Eylül 2022 14:24
1.588

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından, “Ben 13 yıllık emeğimi çöpe attım. Çünkü sağlığım, oturduğu koltuğu devletin değil şahsi malı gibi görenlerin yaptıklarına boyun eğemeyeceğim kadar kıymetli” paylaşımında bulunarak istifa ettiğini duyuran Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli hemşire N.N.C, paylaşımından birkaç gün sonra istifasının iptal edilerek, göreve başlamasını talep etti.

 

ARA REKLAM ALANI

İstifa dilekçesi veren Nur Neva Ciran’a Demokratik Sağlık-Sen Diyarbakır İl Başkanı Hatice Turğut, yanında durarak istifa dilekçesinin iptalini istedi.

 

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Turğut; “Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Özlem Kaba Çağlayan ve ekibi tarafından mobinge uğradığı için mesleğinden istifa eden ebe Nur Neva Ciran’a Demokratik Sağlık-Sen olarak destek olduk. Öncelikle istifasını geri çekmesi için arkadaşımızı ikna ettik. Bundan sonraki sürecin yakından takipçisi olacağız. Ayrıca bu tür mobbing ve usulsüzlükler daha öncede yapılıyordu ve üstü örtülüyordu. Ama bu sefer kapatılmasına izin vermeyeceğiz” dedi.

 

 

Gazi Yaşargil Eğitim Ve Araştırma Hastanesi yönetimiyle yaşadığı sorunlara dikkat çekerek istifa ettiğini sosyal medya hesabıyla duyurarak gündeme gelen Hemşire N.N.C’nin, paylaşımından bir kaç gün sonra istifasının geri alınması için yönetime dilekçe ile başvurduğu ortaya çıktı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.