Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Görevde Olan Başkanın Yerine Başkan Aranıyor

Görevde Olan Başkanın Yerine Başkan Aranıyor
REKLAM ALANI
2 Eylül 2023 00:43
628

AK Parti Diyarbakır’da sular durulmuyor.

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Geçtiğimiz günlerde birçok ilçe başkanını görevden alan AK Parti, görevden alınan Lice ve Kocaköy ilçe başkanlarının yerine yeni ilçe başkanını belirlemek için partinin il başkanlığı sosyal medya hesabından temayül yoklaması yapılacağını belirtti.

Ayrıca istifası istenen ancak istifa etmeyen Bismil ilçe başkanı Veysel Yağmur’un da yerine ilçe başkanı belirlemek için temayül yoklaması yapılacağı duyurusu yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde istifası istenen ancak istifa etmeye yanaşmayan Bismil İlçe Başkanı Veysel Yağmur, istifa etmeyince il başkanlığı tarafından kendi yönetim kurulu üyelerinin istifaya zorlandığını belirtti.

AK Parti Diyarbakır il başkanlığı, görevden alınan Lice ve Kocaköy ilçe başkanlarının yanında aynı zamanda istifası istenen ancak istifa etmeyen Bismil ilçesi için de temayül yoklaması yapacağını kendi sosyal medya hesabından duyurdu.

“GÖREVİMİN BAŞINDAYIM, İSTİFA ETMİYORUM”

Konuyla ilgili görüşüne başvurduğumuz Bismil İlçe Başkanı Veysel Yağmur; “Burada tüzüğe aykırı bir durum var.  Ben istifa etmemişim. Ben istifa etmiyorum, ben Cumhurbaşkanımı seviyorum, ben cebimden siyaset yapıyorum. Bana kumpas kuruldu. Her programda beni ve teşkilatımı sürekli alkışlattılar. Genel merkez bana en başarılı ilçe başkanı sensin dediler. Ama bugün benim yönetimimden 8-9 kişiyi zorla istifa ettirdiler. Ayrıca ben görevde olduğum halde 13 bin üyesi olan teşkilatımı mobing uygulayarak Cumhurbaşkanımızın da katıldığı Malazgirt programına çağırmadılar. Bu mobing bana değil Cumhurbaşkanımıza yapılmıştır. Bugün bu görevden alınsam dahi biz yine davamızın yanındayız. Biz yine partimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Zaten ailece 22 yıldır bu davaya hizmet ediyoruz. Benim istifa etmememin sebebi genel merkezimize karşı olan bir tavır değil kişisel egolara karşı olan bir şeydir. Yoksa tabiki siyaset bir bayrak yarışıdır, bunun farkında ve bilincindeyiz. Ancak şuanda ben görevimin başıındayım” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.