Dolar 32,3978
Euro 34,7823
Altın 2.433,24
BİST 10.051,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

Diyarbakır’da Yağmur ve Fırtına Etkili Oldu

Diyarbakır’da Yağmur ve Fırtına Etkili Oldu
REKLAM ALANI
19 Kasım 2023 18:27
271

Diyarbakır’da etkili olan fırtına ve sağanak nedeniyle bir iş yerinin tabelası uçtu. Bismil ve Silvan ilçelerinde de bazı cadde ve sokaklar suyla doldu.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Kentte dünden bu yana etkili olan fırtına ve sağanak, günlük hayatı olumsuz etkiledi. Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi Mahabad Bulvarı’ndaki bir iş yerinin tabelası, fırtına nedeniyle uçtu. Kimsenin yaralanmadığı olayda hasar oluştu.

Bismil ilçesi Altıok Mahallesi Ziraat Caddesi ile İsmail Beşikçi Caddesi de, yağışla beraber suyla doldu. İlçe Askerlik Şubesi binasının bahçesi su altında kalırken, belediye ekiplerince tahliye çalışması başlatıldı.

Silvan ilçesinde de, öğle saatlerinden bu yana etkisini sürdüren sağanak nedeniyle, Diyarbakır kara yolunda su birikintileri oluştu. Sürücü ve yayalar zor anlar yaşarken, bir süre aksayan trafik, belediye ekiplerinin yoldaki suyu tahliye etmesinin ardından normale döndü.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.