Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Başhekim Dr. Kozan, Hastane Şartlarını İyileştirmek İçin Çalışmalarına Devam Ediyor

Başhekim Dr. Kozan, Hastane Şartlarını İyileştirmek İçin Çalışmalarına Devam Ediyor
REKLAM ALANI
12 Mart 2022 19:48
1.335

Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.

Günay Kozan, hastane genelinde bir dizi yenilik ve değişiklik gerçekleştirerek, hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor.

ARA REKLAM ALANI

 

Başhekim Dr. Günay Kozan, bu süre zarfında, birçok ilke imza attı. Göreve gelir gelmez kolları sıvayan Başhekim Kozan, ilk olarak, hastalar ve hasta yakınlarının yanı sıra, kurum personellerinin yaşadıkları park sorununu çözmekle işe başladı.

 

Hastanenin çevresinde yeşil kuşak oluşturmak için Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayhan Kardan ile temasa geçen Başhekim Kozan, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı Şube Müdürü Gülay Kutlu ile yaptığı bir dizi görüşmeler gerçekleştirerek, taleplerini iletti.

 

Başhekim Dr. Günay Kozan, belediye yetkilileri ile görüşmelerinde gerekli ilgiyi gördüklerini söyledi. Hastanenin ihtiyaçlarını kendilerine ilettiklerini aktaran Dr. Kozan, “Eski Çocuk Hastanesi olan yeri gelip, mucur dökmek suretiyle, hastanemizin park sorununun çözümüne katkı sundular. Aynı zamanda Çocuk parkı kurulmasına destek sağladılar. Hastalarımız ve hasta yakınlarımız, burada dinlenirken, çocuklarımız da parkımızda oynayarak, güzel vakit geçirecekler. Kısa bir zaman sonra parkımız da hizmete girecek. Kaydıraklar ve köprüler, oyun grubu, salıncak ve tahterevalli ile çocuklarımız sıkılmayacak ve eğlenme olanağı bulacaklar. Uzun süre boyunca sıkıntı kaynağı olan ve çözüm bekleyen otopark sorununu da çözmüş olduk. Yedi dönümlük alan üzerine tesis ettiğimiz otoparkımız ile, gerek personelimiz ve gerekse hastalar ve yakınları, sıkıntı yaşamadan araçlarını rahatlıkla park etme olanağına kavuştular” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.