Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 20°C

“Cumhuriyetin 100. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutlamanın Gururunu Yaşıyoruz”

“Cumhuriyetin 100. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutlamanın Gururunu Yaşıyoruz”
REKLAM ALANI
29 Ekim 2023 11:01
360

MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Başkan Arslan, Cumhuriyet´in 100. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle yayımladığı kutlama mesajında, “Cumhuriyetimiz milletimizin büyük bir iman gücüyle gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin eseridir” dedi.

Millet olarak Cumhuriyetin 100. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Arslan; “Ulusal birliğimize ve bütünlüğümüze yönelik, içten ve dıştan gelen saldırılara karşı Türkiye Cumhuriyetini tüm değerleriyle sonsuza dek yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur. Ecdadımızın mirasına sahip çıkmak, onu gelecek nesillere aktarmak için milletimizin her bir ferdi, bugün de aynı ruh ve kararlılığa sahiptir. Biz birlik ve beraberliğimizi devam ettirdiğimiz sürece Türkiye Cumhuriyeti Devleti varlığını devam ettirecektir. Ülkemizi parçalamak isteyen iç ve dış mihraklara karşı milletimizin yazdığı büyük destanla milli şuurumuzun ne kadar güçlü ve sarsılmaz olduğunu 100 yıl önce bütün dünyaya gösterdik. Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, gönüllerimizi kaynaştıran ve barış medeniyetinin mirasçıları olan bizler kardeşçe birbirimizi kucaklayarak, birbirimize sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kuracağız. Bu duygularla Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimiz ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.