Dolar 32,3436
Euro 34,8274
Altın 2.379,49
BİST 10.265,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

DİYARBAKIR’DA HAYAT DURDU AMA HİZMET DURMADI

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin Elazığ Caddesinde yürüttüğü refüj, kaldırım düzenleme, bisiklet yollu ve asfalt serme çalışmalarını denetleyerek personelden bilgi aldı.

DİYARBAKIR’DA HAYAT DURDU AMA HİZMET DURMADI
REKLAM ALANI
5 Aralık 2020 17:22
586

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin Elazığ Caddesi’nde yürüttüğü refüj, kaldırım düzenleme, bisiklet yollu ve asfalt serme çalışmalarını denetleyerek personelden bilgi aldı. Cadde trafik akışı ve günlük araç sayısı hakkında ilgili personelden detaylı bilgi alan Karaloğlu, Elazığ Caddesi aksının tarihi Sur ilçesine bağlanan önemli bir aks olduğunu belirtti

 

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin korona virüs tedbirleri kapsamından 2 günlük sokağa çıkma kısıtlaması sürecinde trafik akısının yoğun olmamasını fırsata çevirerek Elazığ Caddesi’nde yürüttüğü çalışmaları denetledi. Ulaşım, Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar, Yapı Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlıklarının Elazığ Caddesi Adliye Kavşağı civarında refüj yenilme, kaldırım, bisiklet yolu ve asfalt serme çalışmalarını inceleyen Karaloğlu, yetkili personelden bilgi aldı.

 

“YAYA VE BİSİKLET YOLLARINA ÖNCELİK VERİLMELİ”

 

Cadde trafik akışı ve günlük araç sayısı hakkında ilgili personelden detaylı bilgi alan Karaloğlu, Elazığ Caddesi akısının tarihi Sur ilçesine bağlanan önemli bir aks olduğunu belirtti. Cadde de yürütülen çalışmalarda önceliğin yaya ve bisiklet yoluna verilmesi gerektiğinin altını çizen Karaloğlu, daha sonra Büyükşehir Belediyesi personeli ile birlikte Adliye Kavşağı önünden Dağkapı Meydanı’na kadar yürüyerek aks üzerindeki eksikliklerin giderilmesi için çalışma başlatılmasını istedi. Elazığ Caddesi’ndeki çalışmalarda görev yapan işçilerle de bir süre sohbet eden Karaloğlu, personele emeklerinden dolayı teşekkür etti.

 

ÇALIŞMALAR KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Elazığ Caddesi’nde yürüttüğü refüj, yeşillendirme, kaldırım, asfalt serme ve bisiklet yolu çalışmalarını sokağa çıkma kısıtlamasının sona ereceği Pazartesi gününe kadar tamamlayarak vatandaşların hizmetine açmayı hedefliyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.