Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

DEVA PARTİSİNDEN DİYARBAKIR’DAKİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINA KARANFİL

DEVA Partisi Diyarbakır Sağlık Politikaları Başkanı Melis Kandemir, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe teşkilatlarıyla beraber 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Diyarbakır’daki sağlık çalışanlarına karanfil dağıttı.

DEVA PARTİSİNDEN DİYARBAKIR’DAKİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINA KARANFİL
REKLAM ALANI
13 Mart 2021 23:31
908

DEVA Partisi Sağlık Politikaları Başkanı Kandemir ve beraberindeki heyet, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle kentteki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek, sağlık çalışanlarına karanfil dağıttılar.

 

ARA REKLAM ALANI

 

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla 3 gün boyunca Diyarbakır’daki özel ve devlet hastanelerini ziyaret ederek, doktorlara ve sağlık çalışanlarına karanfil dağıtan Kandemir; “Sağlıklı toplum olabilme yolunda ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına var gücüyle çalışan, doktorlarımız başta olmak üzere, tüm sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramını kutlarım. 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında üç gün süren bir program hazırladık. Bu programa il ve ilçe teşkilatlarımız dahil oldu. Perşembe günü il başkanlığı ve merkezdeki dört ilçemizle birlikte merkezde bulunan 2 sağlık sendikası ve sağlıktan sorumlu tabipler odasını ziyaret ettik. Cuma Günü il başkanlığı ve tüm ilçelerimiz ile birlikte merkez ve kırsalda bulunan devlet hastanelerimizi  ziyaret ettik. Cumartesi günü ise merkezde bulunan özel hastaneler ve bir kısım eczaneler ziyaret edilerek pandemide çok büyük emek harcayan sağlık çalışanlarımızın ve tabiplerimizin 14 Mart Tıp Bayramını kutlayıp karanfil takdim ettik. Özveriyle çalışan sağlık çalışanlarımız bizim için çok değerlidirler. Bir gün değil her gün bu hassasiyetle davranmamız lazım” dedi.

 

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.