Dolar 32,3659
Euro 34,7871
Altın 2.395,33
BİST 10.258,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Diyarbakır’da “Her Şeye Rağmen” Filminin Galası Yapılacak

Diyarbakır’da “Her Şeye Rağmen” Filminin Galası Yapılacak
REKLAM ALANI
30 Eylül 2023 16:47
286

“Her Şeye Rağmen” filmi 1 Ekim’de Diyarbakır’da gala yapıyor.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Erkan Petekkaya memleketi Diyarbakır’a başrolünü oynadığı “Her Şeye Rağmen” filminin galası için geliyor.

Yapımcılığını Verway’in yönetmenliğini ise Murat Erdal Aktaş’ın yaptığı ve  Avrupa’da “Müthiş Türk” olarak anılan iş insanı İlhan Doğan’ın hayat hikayesini anlatan “Her Şeye Rağmen” filminin Diyarbakır galası 1 Ekim günü, Final Okulları Konferans Salonu’nda yapılacak. Adana’da başlayıp Hollywood’a kadar uzanan hikayesiyle dikkat çekecek olan filmde, İlhan Doğan’ı, Erkan Petekkaya ve Sinan Akdeniz canlandırıyor.

Uzun yıllar Almanya’da “Müthiş Türk” olarak anılan, hayatı dramatik olaylarla dolu olan iş insanı İlhan Doğan’ın hayatı beyaz perdeye aktarıldı. Adana’dan Almanya’ya, Palme de Mallorca’dan Holywood’a kadar uzanan dramatik ve başarı öyküsünde İlhan Doğan’ı beyaz perde de Erkan Petekkaya ve Sinan Akdeniz canlandırıyorlar.

Avrupa’da elde ettiği başarıları nedeniyle “Müthiş Türk olarak adlandırılan İlhan Doğan, geçtiğimiz yıllarda yaşanan Neo Nazi cinayetlerinin aydınlatılamamasını protesto etmek için, uzun yıllar yaşadığı Almanya’yı tepki göstererek terk etmişti.

ÇEKİMLER TÜRKİYE, ALMANYA VE İSPANYA’DA YAPILDI.

Çekimleri Türkiye, Almanya ve İspanya’da çekimleri yapılan ve yönetmenliğini Erdal Murat Aktaş’ın yaptığı, Türk ve Alman oyunculardan oluşan “Her Şeye Rağmen” filminin başrollerinde Erkan Petekkaya ve Sinan Akdeniz’in yanı sıra Aslıhan Malbora, Holger Doelman, Nihan Büyükağaç, Robert Maaser, Ekin Mert Daymaz, Barbara Sotelsek, Vivien Lafleur, Serkan Durmuş, Mırza Sakiç, Christoph Jacobi ve Kaan Maximilianus Kaiser yer alıyor.

Gerçek bir hikâyeden beyaz perdeye uyarlanan “Her Şeye Rağmen” filminin 1 Ekim Pazar günü Diyarbakır Final Okulları Konsefans Salonu’nda yapılacak olan galasına hayatı filme çekilen iş insanı İlhan Doğan da hazır bulunacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.