Dolar 32,5866
Euro 34,8481
Altın 2.504,29
BİST 9.677,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

BAŞKAN KAYA’DAN ÇINAR HALKINA ‘AŞI OL’ ÇAĞRISI

Korona virüsten korunmak için başlatılan ‘Aşı ol’ kampanyalarına bir destek de Çınar Belediye Başkanı Bedri Kaya’dan geldi.

BAŞKAN KAYA’DAN ÇINAR HALKINA ‘AŞI OL’ ÇAĞRISI
REKLAM ALANI
3 Ağustos 2021 23:29
1.455

“Aşı olalım ailemizi, sağlımızı ve ilçemizi koruyalım” sloganı ile Çınarlılara seslenen Başkan Kaya, aşı ile ilgili olumsuz ve bilimsel olmayan birtakım duyumlara itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.

 

ARA REKLAM ALANI

Çınar Belediye Başkanı Bedri Kaya, Covid-19 virüsünden korunmanın tek yolunun aşı olduğunu söyleyerek vatandaşları aşıya teşvik etmek için ilçenin pek çok noktasına bilboardlar asıldı.

 

Türkiye’de tüm kurum ve kuruluşlar aşı teşviki ile ilgili kampanyalar başlatırken, Çınar Belediyesi de aşı teşviki ile ilgili anons, bildiri ve billboardlarla halkı aşı olmaya teşvik çalışmaları kapsamında kampanya başlattı.

 

 

Diyarbakır’da özellikle Çınar ilçesinde birçok köyün koronadan dolayı karantinaya alındığını belirten Başkan Kaya; “Maalesef Göktepe, Mellapolat, Başaklı, İncirtepe, Bellitaş, Yuvacık, Gümüştaş, Belenli, Acıkuyu, Şeypçopan Mahalleleri salgından kaynaklı karantinaya alındı. Karantina süreci tamamlanan birçok mahallenin yanı sıra Yuvacık ve Bellitaş Mahalleleri ise karantina sürecini henüz tamamlamadı” dedi.

 

 

Salgınının başka mahallelere sıçramaması için aşı ile ilgili çağrıda bulunan Belediye Başkanı Bedri Kaya aşılanmanın salgını önleyen tek çare olduğunu vurgulayarak, “Tüm Çınarlılara sesleniyorum aşı salgını önleyen tek çaredir. Toplu olarak aşı olunmazsa salgın artmaya devam eder ve eski sağlıklı günlere kavuşmamız zorlaşır. Ben iki doz aşımı oldum. Tüm vatandaşlarımız da bir an önce aşılarını olmalı. Aşı olmalıyız ki ailemizi, sağlığımızı ve yaşadığımız yer olan ilçemizi, bölgemizi ve ülkemizi bir an önce bu hastalık terk etsin” şeklinde konuştu.

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.