Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 21°C

KORONA VİRÜSÜ YENEN ÇOCUKLARA BAŞKAN BEYOĞLU’NDAN SÜRPRİZ!

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Diyarbakır’da tedavi oldukları yeni tip korona virüs hastalığını atlatarak taburcu olan aralarında 3 bebeğin de bulunduğu 5 çocuğa tablet bilgisayar, bebek çantaları ve dezenfekte ürünleri hediye etti.

KORONA VİRÜSÜ YENEN ÇOCUKLARA BAŞKAN BEYOĞLU’NDAN SÜRPRİZ!
REKLAM ALANI
20 Nisan 2020 13:59
749

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Diyarbakır’da tedavi oldukları Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) hastalığını başarıyla atlatarak taburcu olan aralarında 3 bebeğin de bulunduğu 5 çocuğa tablet bilgisayar, bebek çantaları ve dezenfekte ürünleri hediye ederek takdir toplayan bir jest yaptı.

 

ARA REKLAM ALANI

Başkan Beyoğlu; “Tedavisini başarıyla tamamlayarak diğer vatandaşlarımız için motivasyon kaynağı olan yavrularımızın yüzünü güldürmek istedik” ifadelerini kullandı.

 

 

Aralarında 7,10 ve 11 aylık üç  bebek ile 15 ve 16 yaşlarında iki çocuğun da bulunduğu 5 çocuk bir süre önce yakalandıkları Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) ile mücadeleyi kazanarak sağlıklarına kavuştu. Çocuk hastalar tedavi gördükleri Dicle Üniversitesi Kalp Hastanesi’nden doktorlar ve sağlık çalışanlarının alkışları arasında taburcu olarak ailelerine kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, onları bekleyen tatlı sürprizi ise Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu gerçekleştirdi.

 

DUYGULANDIRAN HEDİYE TAKDİMİ        

 

Başkan Beyoğlu tarafından hazırlanan  tablet bilgisayarlar, bebek çantaları ve hijyen ürünlerinden oluşan dezenfekte seti, belediye görevlileri tarafından çocuklara ve ailelerine takdim edildi. Hediye takdimi sırasında duygu dolu anlar yaşandı. Aileler, çocuklarının sağlıklarına kavuşmasından duydukları mutluluğu dile getirerek jest niteliğindeki hediyelerden dolayı Başkan Beyoğlu’na teşekkür etti.

 

 

“KÜÇÜK JESTLERLE SEVİNÇLERİNE ORTAK OLMAK İSTEDİK”

 

Başkan Beyoğlu, hastalığa yakalanan çocukların başarılı geçen tedavi süreci ile hastaneden taburcu olmasından sonra  küçük bir jestle sevinçlerini artırmak istediklerini söyledi. Başkan Beyoğlu; “Yavrularımızın koronavirüsü yenmesi , küresel bir salgın olan bu hastalığa yakalanan diğer insanlarımız için moral ve motivasyon kaynağı oldu. Bizler de bu küçük jestlerle onların yüzünü güldürmek istedik. Sevinçlerine ortak olmak istedik. Bunu başarabildiysek ne mutlu bizlere. Şifa bekleyen tüm hastalarımıza hayırlı şifalar diliyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.