Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

DİYARBAKIR SEBZE VE MEYVE HALİNDE YANGIN!

Diyarbakır’da Sebze ve Meyve Hali’ndeki bir komisyoncu dükkanında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

DİYARBAKIR SEBZE VE MEYVE HALİNDE YANGIN!
REKLAM ALANI
20 Ağustos 2020 20:28
737

Diyarbakır’da Sebze ve Meyve Hali’ndeki bir komisyoncu dükkanında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Gökyüzünü dumanla kaplayan yangın ihbarıyla bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın itfaiye ekiplerince bir saatte kontrol altına alınabildi.

 

ARA REKLAM ALANI

Yangın, Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesinde bulunan Yeni Sebze ve Meyve Halinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, halde bulunan bir sebze ve meyve komisyoncu dükkanın da sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı plastik kasalar bir anda alev aldı. Yangın kısa sürede 3 fark dükkana ait plastik kasalara sıçraması ile bir anda alev topuna döndü. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangına anında müdahalede bulundu.

 

Çevrede toplanan vatandaşalar sosyal mesafe ve maskesiz yangına müdahale eden itfaiye ekiplerini izlerken bazı vatandaşlarda ekiplere yardım ederek kasaları yangının çıktığı dükkanlardan çıkarmaya çalıştı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda yaklaşık 1 saatte kontrol altına alınırken, bölgeye gelen polis ekipleri yangının çıkış sebebini araştırmak için inceleme başlattı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.